Swing

Temat dostępny też na forum: Swing
Opinie do spektaklu: Swing.
Swing

Sztuka przenosi widza w abstrakcyjny świat młodych bohaterów, którzy zainspirowani Internetem znajdują receptę na szczęśliwe życie. Tym złotym środkiem jest "swing grupowy". Produkcja została zrealizowana przy współpracy Teatru Wybrzeżak, Akademickiego Centrum Kultury UG "Alternator" i Studio Rysiek.

Najnowsza komedia Abelarda Gizy,"Swing"to historia trójki młodych bohaterów. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

giza

z czego sie smieje i kto w tym go wspiera
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na pewno nie przebije "Swing!" z Teatru Capitol ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Genialne!!!!!

mhm....chcialabym tyle napisac ale sadze ze wystarczy napisac GENIALNE !!!!! a jesli chodzi o abelarda........GENIALNY :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

.

ja osobiście uważam że spektakl był świetny. po prostu rewelacja. śmieszne i z przekazem. brawo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ABELARD w doskonałej formie

Byłem na Swingu dwa razy, uważam że to znakomity spektakl! Przezabawny i inteligentny. Żadne tam kabaretowe "wchodzimy i schodzimy" ze skeczami, to pełnometrażowa sztuka teatralna. Podoba mi się gra aktorów, jest na bardzo dobrym poziomie. Bardzo polecam, bawiłem się świetnie i sądząc z reakcji publiczności - nie byłem sam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wspiera go

iwona z radia a studentem byc teraz to trzeba dostrzegac swiat i o tym tworzyc a nie o wlasnych niedoskonalosciach zakonpleksieni na plagiatach to tak sie konczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja. Właśnie wróciłe,m.

Brzuch mnie boli od śmiechu. Było dużo ludzi starszych, trochę młodszych a wszystkich połączył śmiech.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

rewlacja po stokroc. ja tez jestem ledwo co po przyjsciu ze spektaklu i dla mnie bomba. ogromne brawa i gratulacje dla aktorow, szczegolnie dla ,,Lucynki"-za znakomita grę aktorską. Salwy smiechu na sali, oby wiecej takich przedstawien:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest sztuczka

nie sztuka szkoda kasy na bilety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

smiech jak magister na plagiatach

lub na zmywakach swiata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swing

Serdecznie polecam.Spektakl super. Dużo śmiechu .Super dialogi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja, na przykład nie znoszę nadętej "sztuki", którą często serwują nam trójmiejskie teatry. Według mnie "Swing", to faktycznie sztuczka, ale w najlepszym tego słowa znaczeniu.

rewelka ;)

naprawdę godny polecenia spektakl...

Kiedy będzie można to zobaczyć jeszcze?

Czy będzie można to zobaczyć kiedyś? "Swing" był w 2008 roku, ale czy będzie jeszcze grany? Chętnie bym to zobaczyła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

„SWING” >>> 21.02.2010, g.19.00

W Żaku 21 lutego 2010 bedzie "Swing" :) Lubię Abelarda Gize, chodziłam do niego kiedyś na zajęcia teatralne, fajny facet z super poczuciem humoru:) Raczej wybieram się na ten spektakl:)

smiech

jak balkon w teatrze wybrzeze

śmieszna to jest cena

I to w złym tego słowa znaczeniu. Bo 25 zł to trochę za dużo. konik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zwolnić!

Inne tematy z forum

Stosunki na szczycie (43 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

Jeden, jeden, dwa (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Jeden, jeden, dwa . "Jeden, jeden, dwa" to historia opowiadająca o...

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...