Syf pod fresh market

idac dzis rano do sklepu ponownie zauwazylem sterte porozrywanych worku ze smieciami ze sklepow przy schodach do fresh market-u???
jezeli ajenci sklepu czytaja ten post to mam nadzieje zareaguja, jesli nie zostana powiadomione odpowiednie sluzby....
celem zaoszczedzenia kilku zlotych zostaly podstawione dwa male kubly na smieci aby tylko miec umowe zeby sanepid sie nie czepial.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Syf pod fresh market

Dokładnie! A w lato jak było ciepło to się zejść schodami nie dało, bo tak tam śmierdzi :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Należy powiadomić Sanepid.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyslalem dzis maile do Nowaka-Raszczyka-fresh market, do chwili obecnej nikt nawet nie przeprosil, ale mieli szczescie bo akorat dzis wywozili smieci i po 2 godz od wyslania maili smieci zniknely...
kazdy sklep musi miec podpisana umowe na wywoz nieczystosci.. umowa zostala zapewne zawarta po jak najnizszych kosztach i teraz my musimy przez to cierpiec... bo bylo im szkoda kilka zl wydac wiecej na wiekszy smietnik... dlatego worki leza przy kublach...
jezeli bedzie sie to powtarzalo poczynie dalsze kroki..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też widziałam. Pod piekarnią i fresh marketem prawie jak na szadółkach. Zasmradzają całą dzielnicę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Straz miejska dzis juz byla pod freshmarketem

szkoda ze dzis a nie wczoraj rano???
nastepnym razem bede robil zdjecia...

Za ten cały bałagan odpowiada Raszczyk i Nowak. Straż Miejska wczoraj odwiedziła wyżej wymienione sklepy jak i Fresh Market i z tego co się dowiedziałem to we "freszu" wszystko jest w porządku czego niestety nie można powiedzieć o dwóch pozostałych sklepach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciesze sie ze moja mala interwencja osiagnela sukces....
worki juz nie leza obok koszy...
kubly stanely przy sklepach i teraz wiadomo ktory nalezy do kogo...
mam nadzieje ze tak juz pozostanie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

O śmieci.......;)) to narodowy problem :)

no i prosze sie przejsc po osiedlu wokol szkoly -koszmarne smieci wszedzie

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...