Sylwester 2007

Temat dostępny też na forum: Sylwester 2007
WIELKI BAL SYLWESTROWY31.XII.2007/2008 – godz. 20.00Około 300 osób przywita 2008 rok w trakcie Balu Sylwestrowego w Hotelu ”ORLE”.W czasie zabawy gorącą atmosferę tworzyć będzie zespół muzyczny wspierany przez Wodzireja , który zaproponuje wspólne zabawy i konkursy np. karaoke. Zwycięzcy obdarowani zostaną wieloma atrakcyjnymi nagrodami (w tym tygodniowy pobyt w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sylwester :(((

Sylwestre 2007\2008 !!!!Obsługa beznadziejna!!! Dania ktore hotel oferował nie docierały na każdy stół!Dla stolika na 6 osób podano jako zimne zakąski 3 małe galaretki, po 3 plasterki wędliny,pasztetu itp.Cieple dania były zimne!!!Nigdzie nie było balonów,żadnego napisu ze jest to SYLWESTER!!Nie było pokazu sztusznych ogni wiec goscie sami sobie organizowali strzelanie petard i nikt tego z obsługi nie kontrolował. Prawie doszło do tragedi ponieważ jedna butelka pękła a jej odłamki trefiły w gosci i akurat mojemu mężowi proch spalił spodnie!!!!!Zapowiadanego w ofercie karaoke też nie było!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5 odpowiedzi)

Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w rytmie największych...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...

Na zawsze w moim sercu 27 pięter Alterli (3 odpowiedzi)

Miastoprojekcje - Spotkania filmowe z miastem to cykl organizowany przez Towarzystwo Urbanistów...