Sylwester 2007

Temat dostępny też na forum: Sylwester 2007
AK PG Kwadratowa zaprasza na odjazdową noc sylwestrowąNa szalonej imprezie sylwestrowej do dyspozycji będziemy mieć cztery sale, dwa parkiety, dwóch DJ'I oraz obsługę kelnerską.Menu na Bal Sylwestrowy 2007AK PG KWADRATOWAKolacja sylwestrowa:Krem z brokułów ze śmietankąPieczona pierś z indyka w sosie żurawinowym na złocistym ryżu, bukiet surówek,Bufet zimny:Śledzie w zalewie z orzechów ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 bilety-miejsca przy stoliku

Z przyczyn losowych nie mogę wykorzystać biletów na ten bal. Posiadam 2 bilety, miejsca przy stoliku. Osoby zainteresowane prosze okontakt na adres meilowy anonim267@wp.pl

Byłam,zobaczyłam,potańczyłam;)

Moim zdaniem było całkiem fajnie,zwłaszcza,że mielismy miejsca na dole-fajny klimat:)Ludzie byli w porządku,fajnie się bawili,żadnej chamówy.Jedzenia wystarczyło,a nawet zostało.Muza mogłaby być trochę nowsza...ale i tak było fajnie-stopy mnie do dzisiaj bolą;))

TRAGEDIA

To Był Sylwester????????Muza jak na weselu jakimś....stara jak świat.na dole i na górze wszedzie to samo...i nawet szampana nie dostałam....................

Inne tematy z forum

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

Grand Opening | Ice Bar Gdańsk x Doki1 (3 odpowiedzi)

To nie jest zwykłe otwarcie. To narodziny zupełnie nowej przestrzeni na mapie Polski. Już 17.01 o...

Tydzień Filmu Niemieckiego 2026 (3 odpowiedzi)

Tydzień Filmu Niemieckiego 2026: kino, które patrzy uważnie Czułość, wrażliwość i moralny...