Sylwester 2007/2008

Temat dostępny też na forum: Sylwester 2007/2008
Sylwester 2007/200831.12.2007 godz. 21.00Podróż po smakach i aromatachprzy dżwiękach największych światowychprzebojów !!!oprawa muzyczna DJMenuAPERITIFKoktajl noworocznyNA POWITANIEGrillowany karczoch podany z krewetką w sosie z sera pleśniowego, ułożony na grzancePRZYSTAWKARostbef marynowany w czerwonym winie i jarzynach, pieczony po angielsku,ułożony na sałatce ziemniaczanej i rozmaitych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester

Jedzonko bardzo dobre, muzyka bardzo fajna, wystrój bardzo elegancki i wieczór spędziłam z bliskimi, podsumowanie: jakbym co roku tak spędzała tą noc byłabym bardzo zadowolona :-).

super!
sylwester byl naprawde udany. kelnerki/rzy niesamowicie zoranizowani, uprzejmi i usmiechnieci. brawo dla kucharza! Ja sam gotuje, ale dania tutaj, palce lizac! wszystko bylo mistrzostwem swiata. gdy usiedlismy do stolu i zobaczylem starter to zdebialem. tym czyms mam sie najejsc? i tak bylo raz, drugi, trzeci ... a potem to juz na jedzenie patrzec nie moglem.
a po polnocy szwedzki stol...
nie bede opisywac menu bo szkoda czasu.
nawet polowy nie sprobowalem :(
gratuluje.
z pewnoscia bede tu goscil niejeden raz :)
pozdrawiam

Inne tematy z forum

Wędrówka Szlakiem Bursztynowym (3 odpowiedzi)

Grupa Rekreacyjna 3miasto zaprasza na kolejną wyprawę z cyklu wędrówek pomorskimi szlakami...

Talent na orbicie - spotkanie (38 odpowiedzi)

Uwaga, Talent widoczny na orbicie! Już wkrótce wyląduje w naszym mieście niezwykły gość - polski...

Z orbity na Politechnikę Gdańską. Sławosz Uznański-Wiśniewski na PG (3 odpowiedzi)

Politechnika Gdańska, jako przedstawiciel Związku Uczelni w Gdańsku im. Daniela Fahrenheita,...