Sylwester 2007/2008

Temat dostępny też na forum: Sylwester 2007/2008
Zapraszamy na wyśmienitą zabawę sylwestrową w tę wyjątkową, zimową noc :-)Szczegóły na stronie www.yesterday-klub.pl
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Becia

Byłam tam na Sylwestra 2006/2007 i nie polecam. Muzyka taka sobie, żadnych nowości, no to da się przeżyć ale jedzenie porażka. Jeszcze nie jadłam nic tak niedobrego jak tam. Pierś z kurczaka nie miała smaku, gorsze niż jedzenie w samolotach. Nawet nie było to ładnie podane.Kulki mięsne nie zawierały w składzie mięsa a wszystko było mdłe i nieapetyczne. Stoliki małe i niewygodne, bujały się na boki.

Kasia

Ja również spędziłam w Yesterdayu sylwestra 2006/2007 i nie polecam. Jedzenie było ochydne, bez smaku a na dodatek podane gorzej niż w barze mlecznym. Jeśli chodzi o muzyke to DJ zatrzymał się w latach 90 i nie poszedł z postępem.

Inne tematy z forum

City of change - wejdź do przyszłości, która nie nastała | Cyberpunk na żywo (3 odpowiedzi)

Wyobraźmy sobie miasto przyszłości. Technologia otacza ludzkość na każdym kroku - roboty, cyfrowe...

XIV Edycja Festiwalu Filmów Żeglarskich JachtFilm (4 odpowiedzi)

14. Festiwal Filmów Żeglarskich JachtFilm odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2026 roku w Muzeum...

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! - Vol. 2 (18 odpowiedzi)

Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w Gdańsku. Zapraszamy na wydarzenie "NIE...