Sylwester 2008 w UL-u

Temat dostępny też na forum: Sylwester 2008 w UL-u
Szukasz niestandardowych doznań – leć do UL-a!Nowa restauracja w wyjątkowym miejscu zaprasza na noc sylwestrowąw samym sercu „monciaka”. Wspólnie będziemy się bawić przy tanecznej muzyce pop, soul, funky...i dużo, dużo więcej pozytywnych rytmów. Imprezę poprowadzi DJ Komar - specjalista od dyskotekowych rytmów, który od 1989 roku szlifuje swoje umiejętności.Na dobry początek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fałszywka

sylwek w Ulu kosztuje 450/350/300

no cóż

nie jest to wygórowana cna za tak ekskluzywny lokal i taki wypas konsumpcyjny

Mogę polecić

wypasiony lokal najładniejszy w 3mieście,dobra muzyka,jedzenie świetne i bardzo ale to bardzo przyzwoite ceny....Tylko do polecenia. Gdyby nie narty w Ischgel byłbym w Ulu na sylwka

hmmm

słodzicie strasznie...podejrzewalabym ze macie cos z ulem wspolnego ze tak zachwalacie. ze zdjec widze ze wystroj taki jak lubie supa new style i takie tam, ale muza nieeeeeeeeee dla mnie stanowczo... no i cena za jedna noc wysoka nie ma co, tyle ;p

Zobaczymy

Wybieram sie, skuszona menu, miejscem i rodzajem muzyki. Pierwszy kontakt z managerem lokalu bardzo pozytywny. Jezeli bedzie tak jak w opisie powyzej to po prostu MUSI byc extra ;)

chyba w Ischgl

wybieram się razem z koleżanką, szczerze to tylko na podstawie wiadomości z internetu mogę ocenić.Zobaczymy 31 grudnia :) mamy najgorszy problem z dopasowaniem stroju, ponieważ nie byłyśmy jeszcze tam nigdy wiec nie wiemy czy typowe kreacje wieczorowe czy sugerować sie tym, że jest to club nie bal!!

stroj

Ja tez sie wybieram z towarzystwem i uwazam ze jset to klub wiec zostawmy suknie wieczorowe wszafach

duzo zarcia ale pewnie i tak wszystkiego amoze zaledwie polowe sie zje wiec moim zdaniej lepiej mniej jedzenia a najlepsze prywatki bo kupujesz co chesz zjesc

A czy w tym roku też zagra ten sam DJ KOMAR???

Inne tematy z forum

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

Walentynkowa gala Burleski (4 odpowiedzi)

Przygotujcie się na niezapomnianą walentynkową noc pełną zmysłowości, elegancji i artystycznej...

Lord Of Lasers (7 odpowiedzi)

Światło, dźwięk i emocje. Lord of Lasers wraca w wielkim stylu! Lord of Lasers - widowisko, o...