Sylwester 2013/2014

Mimo wcześniejszych komentarzy sylwester postanowiłem spędzić w owym hotelu. Muszę przyznać, że jestem zaskoczony wcześniejszymi komentarzami ponieważ wszystko odbyło się bez zarzutu, więc albo organizacja się poprawiła albo poprzednicy z zeszłego roku byli na innym balu :), jedzenie bardzo dobre, muzyka na żywo, obsługa kulturalna i co najważniejsze w barze rozsądne ceny. Ogólnie jestem w 100% zadowolony. Czysto, schludnie i profesjonalnie. W przyszłym roku także mam zamiar skorzystać z usług tegoż hotelu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sylwester 2013/2014

Przeciez ten sylwester to byl niewypal. Najwieksza chała na jakiej byłam, a spędzałam sylwestra już w wielu hotelach i pensjonatach, ten poprostu odstaje poziomem od reszty.

Zarcie- dla prostych , niewymagających podniebień, gdzie "Pani Kazia" kucharka ugotuje jak w szpitalu. Bezsmakowe, bez polotu, niedoprawione, niewyrafinowane.

OPOŻNIENIA!

W tym przedziale cenowym mozna znalezac bardziej godne uwagi, bardziej prestizowe i udane zabawy sylwestrowe.

Nie jest to tylko moja opinia bo wszyscy goscie siedzacy przy stolikach obok tez byli zazenowani.

Bede wszystkim znajomym odradzac!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sylwester 2013/2014

To prawda orkiestra powinna zagrac nie na sylwestra w takim hotelu ale na wsi zabitej dechami cos niebywałego takiego sylwestra w swoim długim zyciu nie przeżyłam fatalnie fatalnie wielka klapa wstyd dla organizatorów wiecej tam nie pójdziemy pierwszy i ostatni raz .Jedzenie ..zadna rewelacja, bufet pełen ryb szkoda kasy nigdy wiecej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0