KĘBŁOWO, sala u " Małego", ODRADZAM !! TRZEBA PŁĄCIĆ ZA COCA COLE 12ZŁ ! WODĘ ZWYKŁA WODĘ DO PICIA 8 ZŁ, !!! KOLEŚ PRZEGIĄŁ (1) KĘBŁOWO, sala u " Małego", ODRADZAM !! TRZEBA PŁĄCIĆ ZA COCA COLE 12ZŁ ! WODĘ... AREK sylwester u Małego !!! ludzie za wszystko trzeba płacić szczyt chamstwa (1) Sluchajcie, koszmar... kasia samotna (7) szukam partnera na noc sylwestrową na dobrą zabawę sylwestrową mieszkam w... Monika
Niezapomniany sylwester (3) Z racji tego, ze niestety nasze plany w ostatnim momencie nie wyszły,... Marta Moje plany legły w gruzach ;/ (1) Witaj ;] Jestem 20-latkiem wesołym ;p Moje plany legły w gruzach przez... Retrox Dwie studentki z Gdańska chetnie wprosza sie na sylwesta..;P (3) <strong>Dwie studentki z Gdańska chetnie wprosza sie na... Karolina sylwester - zapraszam (4) Z mojego planu sylwestrowego nic nie wyszło... Są jakieś Panie w wieku 16-20... jarek sylwester (5) po rozstaniu z mezczyzna, samotna 23 latka szuka pomyslu na spedzenie... Nataaa23Gda Sylwester dla singielki (1) Są tu dziewczyny bez planów na dzisiejszy dzień. Zapraszam na szampana ? Chłopak cream club sopot- zaproszenia na sylwestra !!! dwa dwuosobowe sprzedam ! (3) zaproszenia obejmujĄ bufet ,wejscie 1 DWUosobowe 150zł kasia0075 Sylwester przewóz osób (3) Przewóz osób na bal sylwestrowy,także z balu .Grupy - busy,autokary.... Sylwester Sylwester przewóz osób (1) Zawiezienie + przywiezienie ,okolice Trójmiasta ,także kraj.Grupy do 17 stu... Firma CREAM CLUB 2X WEJSCIÓWKA 70ZŁ (2) Sprzedam podwójną wejściówkę za 70zł do Cream Clubu w Sopocie (taniej o 30zł)... Agniesz Trzech młodych singli szuka damskiego towarzystwa na Sylwestra (3) Witam! Dwóch 27 latków i jeden 24 latek zapraszają wszystkie wolne i chętne... A + Ł + A SPRZEDAM PODWÓJNE WEJŚCIÓWKI DO CREAM CLUBU (2) cena: 70zł za dwie wejściówki (30zł taniej). PILNE! Aga DREAM CLUB SOPOT--zaproszenia na sylwestra--SPRZEDAM (2) mam dwa dwuosobowa---sprzedam,, ktoś chętny kasia0075 Koliba Sopot - sprzedam 2 bilety 130 zł / szt. (normalnie 200 zł / szt.) (1) Sprzedam 2 bilety przy stoliku 6-cio osobowym na górze. Cena: 130 zł za bilet... Partyzant Sylwester HOTEL BATISTA Łeba (1) może ktoś się wybiera? wickedwoman Odsprzedam 2 bilety do Fabryki Tańca na Suchaninie (2) Witam, może ktos zechce spedzic sylwestra w fabryce tanca?niestety... rita77 SYLWESTER 2010/2011 (4) Dwie dziewczyny 28 i 37 (wesole:)lubiace dobra zabawe)szukaj towarzystwa na... heksa355