bilet do Spatifu na Sylwestra (3) mam jeden bilet do Spatifu na Sylwestra.w ostatniej chwili koleżanka... monbijou Sylwek w Spółdzielni Literackiej (5) Mam ochotę na Sylwestra w Spółdzielni Literackie, ale nie znam nikogo,kto by... Estera Tropikalna Wyspa musisz tam być (1) Dlatego odstąpię dwa bilety do Tropikalnej Wyspy!! Cena i sposób odbioru... Wczasowiczka
sylwek dla 2 osob RUMIA (1) 140 zł od osoby, wolne 2 miejsca miejsce - Rumia , willa senator impreza... sylwester w rumii sylwester (1) Czy ktos przygarnie na noc sylwestrowa 40-latka? JUREK Sylwester 2009/2010 (8) Szukam kogoś na miłe spędzenie sylwestra . W Gdańsku lub w Sopocie .... Crisss Sylwester2009 (1) 3 singielki (30-33l.) milo spędzą tą wyjątkową noc sylwestrową w towarzystwie... ONAx3 okazuje się, że ja też nie mam co robić (6) proponuję - zbierzmy się wszyscy w jednym miejscu, np przed salonem Plusa na... Ewa 35 sylwester 2009/010 (1) 50 latka szuka partnera na noc sylwestrową do zabawy na swiezym powietrzu. Mari 50 Zabawmy sie razem na Sylwestra. (1) Razem bedzie weselej.2 pary z Gdyni i Sopotu poszukuja 1 lub 2 kulturalnych... dreamer Sylwester dla 40-latka w 3-city poszukiwany!! (6) poszukuje pomysłu na sylwester w jakimś sensownym przedziale wiekowym i... acomi@o2.pl Bal Sylwestrowy Dla dzieci -Gdynia blisko galerii Klif (1) Klub Misio - Centrum Zabaw i Rozwoju Dziecka zaprasza na wielki bal... Agnieszka Bal Sylwestrowy Dla dzieci -Gdynia blisko galerii Klif (1) Klub Misio - Centrum Zabaw i Rozwoju Dziecka zaprasza wszystkie dzieci na... Agnieszka Alternatywa dla Sylwestra - 15 stycznia impreza karnawałowa z pokazem mody (1) jak ktoś nie ma za dużych planów na sylwestra to polecam fajną impreze... Motylek81 sylwester dla dzieci molo Przymorze 19.00 (3) zapraszam wszystkich rodziców z dziećmi nad morze obok mola o godz 19.00 z... Gabi SYLWESTER NAD MORZEM - PUCK! (1) Sylwester w pensjonacie w Pucku. Miejsce nawet na 30 osób. Pokoje 2 os., 3... organizator zaproszenie (3) brzmi intrygujaco... ksiaze FAJNEJ KOBIETY Z POMYSŁEM NA SYLWESTRA SZUKAM LUB FAJNEJ IMPERZY,PLEASE.... (7) JA 40 LATEK FACET,W MIARE SENSOWNY,MOŻE TROCHĘ ZAKRĘCONY,ALE... ajax Sylwester we dwoje. (1) Witam mam pytanie może kto wie o jakimś miłym hoteliku za Gdańskiem gdzie... olga sylwester plenerowy? (1) witam! czy ktoś wie co z sylwestrem przy Gemini, bo jak na razie głucha... Marcin