Sylwester

Temat dostępny też na forum: Sylwester
Prezydent Gdyni Wojciech Szczurekzaprasza na Noc Sylwestrową 2007/2008Zagrają: Sebastian DRAUSAL z Radia Eska Nord,MONIKA BRODKA z zespołem, irlandzki zespół IRISH BASTARDS Prowadzenie: Sławomir SiezieniewskiOrganizatorzy: Miasto Gdynia, Centrum GeminiProgram imprezy - 31 grudnia br. Skwer Kościuszki:22.00 Powitanie Gdynian22.05 DJ Sebastian Drausal z Radia Eska Nord23.00 Koncert - MONIKA ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra

Aby takiego miasta nie było stać na dobrych artystów to już śmiech na sali.Myślę, że to nie problem w braku finansów,bo w końcu nasza Gdynia jest jednym z najlepiej rozwijających się miast w Polsce.Myśle ,że problem tkwi w ludziach którzy za to odpowiadaja.Poprostu maja w nosie tych których nie stać na wytworną imprezę w hotelu gdynia.Wstyd drodzy urzędnicy,normalnie wstyd.:pppppppp

porażka

.. i nie wypada już tego dalej komentować

50/50

o gustach sie nie dyskutuje no ale moze i komus wystarczy brodka?? cóz, mysle ze ci ci pojda tam to tylko dlatego ze niestety innych planów brak :(

alko

zawsze pozostaje picie do lustra...

tragedia

to będzie straszna kicha myślałam że będzie fajny sylwester w Gdyni a tu sie okazuje ze będzie zwala totalna z Brodką :(:(:(:( jakby nie mogli dać kogoś lepszego....szkoda słów

Gdansk, Gdynia czy Sopot??

My z chłopakiem (jestesmy z warszawy) chcemy przyjechac nad morze na sylwestra - ogolnie dla egzotyki :) - zobaczenia morza i plazy w zimie, bez zadnych kolacji i noclegów tylko tak wpasc i wyjechac jeszcze w nocy (2-3).. Widze, ze z koncertami u Was nie za bardzo, ale ogolnie najbardziej polecacie Gdansk, Gdynie czy Sopot? (Chodzi nam o to, w ktorym miejscu z pociagu wysiasc? xD)

..

I tak w 3M to Gdynia wychodzi super. Gdańsk zero imprezki, Sopot tylko fajerwerki na molo i dziękujemy za wspólne przywitanie Nowego Roku.

mnie Brodka wystarczy,akorat ja lubie :),jesli chodzi o Sopot i Gdansk,Gdynia wychodzi najlepiej...

rozczarowanie

Zawsze w Gdyni był fajny sylwester. To co się dzieje w tym roku w trójmnieście to tragedia. Choć liczyłam na coć lepszego i tak będę w Gdyni bo tu będzie najlepiej.

fajny koncert

W Gdyni najlepiej !!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zawsze było super i to jest powodem, że w tym roku również idziemy. Namawiamy wszystkich aby posmakowali imprezy!!!!!

Tragedia

Jak ma wystąpić Brodka to wolę posłuchać radia w zaciszu domowym.......Życzę wszstkim szczęsliwego roku 2008

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem rozgoryczony sceną tegorocznego Sylwka. Do bani Panie Prezydencie. Oby było lepiej 31.12.2008roku!

tak sobie

ogólnie nie było tak żle, ale cały czas miałem wrażenie, że dostanę w głowę petardą. Było bardzo niebezpiecznie więc Policja powinna była coś z tym zrobić.

tragedia

specjalnie ze znajomymi przyjechałam (ponad 80 km) na skwer zeby spędzić jakoś inaczej sylwestra (wiecznie imprezy w pubach) i musze przyznać,że nie jestem zadowolona,gdyby nie BRODKA to byloby całkiem całkiem, ale ona to porazka....w trakcie jej występu gdyby nie przyjechala karetka to ludzie nie mieliby żadnego zajęcia, przynajmniej przez chwilę nie musieli słuchc "WIELKIEJ GWIAZDY".

Jestem zadowlony z koncertu Bródki.Specjalnie przyjechałem na ten koncert z Warszawki.

porażka

mimo wszystko lepsze to niż picie do lustra

Inne tematy z forum

Targi Ezoteryczne (37 odpowiedzi)

Targi Ezoteryczne GDAŃSK - magia po raz pierwszy nad morzem! Zapraszamy całe Trójmiasto na...

Muzyczny życiorys Franka Sinatry przy świecach (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy koncert w stylu włoskim, oddający klimat prawdziwej włoskiej muzyki wśród...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...