Sylwester

Temat dostępny też na forum: Sylwester
Sylwester w Teatrze MuzycznymNajwiększe przeboje minionego pięćdziesięciolecia na 50-te urodziny Muzycznego! Wyjątkowy Sylwester pełen muzycznych niespodzianek wybranych specjalnie dla Państwa przez Marka Sierockiego, w wykonaniu artystów Teatru Muzycznego w Gdyni.Artyści zabiorą widzów na niepowtarzalną muzyczną podróż w czasie. W programie największe przeboje światowej i polskiej muzyki ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znak zapytania

Bardzo chetnie dodalbym opinie tylko nie jestem jasnowidzem i niem potrafie 30 wyrazsic opinie o balu ktory sie odbedzie 31 a ja go jeszcze nie widzialem.Otake opinie prosic przed chyba jest troche kuriozalne.serdeczne pozdrowienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2026 (47 odpowiedzi)

34. Finał WOŚP odbędzie się 25 stycznia 2026 roku, ponownie gromadząc wolontariuszy i darczyńców...

Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5 odpowiedzi)

Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w rytmie największych...

City of change - wejdź do przyszłości, która nie nastała | Cyberpunk na żywo (3 odpowiedzi)

Wyobraźmy sobie miasto przyszłości. Technologia otacza ludzkość na każdym kroku - roboty, cyfrowe...