Sylwester

Temat dostępny też na forum: Sylwester
Karczma Trzy DębyZapraszamy Państwa do naszej Karczmy na Sylwestra,proponujemy szampańską zabawę oraz pyszne potrawy.Zaczynamy o godzinie 20:00 – koniec zabawy o godzinie 04:00Na powitanie zaprosimy państwa na gorącą kolację, na którą składają się:Barszcz czysty z pasztecikiemRolada ze schabu nadziewana ziołami podana z sosemPieczeń w sosie własnymZiemniaki gotowaneBukiet surówekLampka ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dania

Jeżeli nie zmieniono kucharza to żadne danie nie jest tym czym powinno być.

sylwester

witajcie bawiłem sie na zabawie Sylwestrowej rok temu było super dobre jedzenie obsługa tez fajna i świetny Dj . W tym roku też tam idę polecam

Sylwester 2007/2008

Bawiłem się na imprezie sylwestrowej 2007/2008.
Impreza przednia, jedzenie b. dobre i bardzo obficie, muza średnia, organizacja per-fekt.

sylwester

tez byłam ze swoja paczką było super jedzenie ok dj grał właściwą muzę fajny klimat

sylwester

to była świetna imprezka wybawiłem się najadłem no i wy....... wielkie dzięki dla kelnerki za świetną obsługę naszego stołu i dj za zagranie Moich ulubionych kawałków tylko trochę brakowało na salach wystroju może jakieś kolorowe lampki

Inne tematy z forum

Tanita Tikaram (10 odpowiedzi)

Urokliwa, romantyczna, międzynarodowa gwiazda, Tanita Tikaram, zawita do Polski na trzy wyjątkowe...

Bal Sylwestrowy z stylu hiszpańskim (3 odpowiedzi)

W menu:PrzystawkaDanie główneBufet zimnych zakąsek - stoły szwedzkieDanie gorące w nocyTort...

Narracje 2026 | Żabianka (8 odpowiedzi)

Wiemy już, kto przygotuje program festiwalu NARRACJE w 2026 roku. W zamkniętym konkursie komisja...