Sylwester w Filharmonii?

Warto się wybrać? A jak jest z balem - w cenie biletu czy kupuje się osobno bilet? Gdzie są stoliki, a gdzie się tańczy? Już kolejny raz myślę o tym, by tam się wybrać i zbieram informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sylwester w Filharmonii?

Rok temu byłam tam na kolacji z moim mężczyzną. Poszliśmy tylko na kolację, nie na bal (z przyczyn służbowych - na drugi dzięń od 6 rano dyżur, więc siłą rzeczy bal odpadał). Była to najbardziej niezwykła kolacja w moim życiu. Klasa sama w sobie, pełna ekstawagancja i szyk, obsługa niesamowita, pan Kelner zdecydowanie zasłużył nie tylko na poważny napiwek ale również na to by pisac o Nim dużą literą. Dania wyśmienite, klimat "full romantico", atmosfera jakiej nigdy wcześniej nie czułam. O północy szampan na tarasie filharmonii i ten widok na miasto, fajerwerki, mroźne powierze, i ukochany u boku...aż dziw, że w tej scenerii mi się nie oświadczył ;-)

POLECAM WSZYSTKIM ZAKOCHANYM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może czeka na Sylwestra w tym roku? Wtedy na balu .......być może

image

Uploaded with ImageShack.us

Cóż mój mężczyzna powiedział ,tylko WIESZ OŻENIĘ SIĘ Z TOBĄ
i to było wszystko.

Dzięki, ale proszę o informację - kolacja prze stoliku była w ramach biletu czy trzeba kupić miejsce osobno?

http://kultura.trojmiasto.pl/Sylwester-w-teatrze-lub-filharmonii-Pospiesz-sie-n42867.html

może to coś pomoże

Dziękuję, rozumiem, że trzeba kupić karnet

Byłem 2 razy na balu po koncercie sylwestrowym,było super,doskonała atmosfera.Stoliki są na górnym holu i tam też się tańczy.Moja Pani się rozchorowała więc mogę odstąpić 2 bilety na koncert i na bal.Kupuje się oddzielnie.

Panie Wacławie, a można poprosić numer telefonu, byłbym zainteresowany.