Sylwester w Klubie ''RYS''

Temat dostępny też na forum: Sylwester w Klubie ''RYS''
Start: 20:00Wstęp:panowie - 50 PLNpanie - 50 PLNImprezę prowadzi DJ Uszaty. Magiczna noc w przy doskonałej muzyce lat 70, 80, 90 oraz przy współczesnych hitach radiowych i znakomitej kuchni.w cenę wliczone są:przekąskibigos myśliwskibarszcz„szwedzkie stoły” (z owocami oraz z ciastami)szampan dla każdego gościa.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ryś to klub jest ?

Polecam gorąco rysia dla dresów pragnących oberwać od ochroniarzy lub stałych bywalców. Oraz amatorów 16 letnich imprezowiczek ...

hehe kto by tam chciał iść... ochroniarze naćpani grożą dziewczynom.... co tydzień bójki.... normalnie katastrofa!!!!!! co za wiesniaki tam chodzą tylko czarne błota!!!!!!!!!!

Patologia

Patologia, barmanka niechce sprzedawac klijentą frytki a znajomym sprzedaje .... !!

zal niektorych.. a klub jest wporzo :)

heheh a wy tamn chodzicie sie na jesc frytkami hehe bo ja myslalam ze na impreze :lol:

klub nie jest zly kiedys byly lepsze imprezy zdaje mi sie ze w tropicanie sa lepsze

ryś to gruba impra

jest z****iscie a tym co niepasuje to maja problem.hahahaha

Hmm

Muzyka jest tam dobra, przypominaja mi sie zcasy saharya...
A co patologi to jest tam straszna.. Hot 16 lataja nacpane, bramka nie jeste mila...
Ale ja tam chodze sie bawic ze znajomymi a nie Hot 16-tkami i posłuchac muzyki

patolodzi

impreza dla dzieci i dla czarnych płot muzyka do niczego jednym słowem beznadzieja

....

a ja tam chodzę pobzykać hot 16-stki:):):)

do bajbusa

oj przemuś przemuś ty to lubisz takie imprezki :)

do katriny

a z kad ty mnie znasz ze wiesz co lubie?

pobita przez bramke

facet ktory stoi na bramce kilka razy mnie uderzył zamknąć ten klub !!!!!!!!!!!!!

rys jest ok

chodzilam tam kiedys i bylo lepiej ten klimat i ta muzyka odpycha teraz :) kiedys bylo lepiej

Inne tematy z forum

Sea You 2026 | 3city Music Showcase (8 odpowiedzi)

Już 10 i 11 kwietniu 2026 w Gdańsku odbędzie się piąta edycja SEA YOU 3city Music Showcase -...

Akademia astronomii Jana Heweliusza. - Jak zmierzyć bezmiar kosmosu. (4 odpowiedzi)

Tak jak dawni kartografowie dążyli do opisu nieznanych zakamarków naszej planety, tak...

TEDxGdańsk (7 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...