Sylwester z dzieckiem??!!

Witam serdecznie, poszukuje jakiejś alternatywy w trójmieście lub na kaszubach na sylwestra z dzieckiem (2latka) jeśli ktoś ma jakieś godne polecenia miejsca prosze o opinię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sylwester z dzieckiem??!!

ostatnio moja kumpela z ap edukacji pytala mnie o dokladnie to samo. z tym ze ja interesowal wyjazd w bieszczady ale z rodzina przy czym z jakas animacja czy przedszkolem. natomoast nie wiem jak poszly poszukiwania

Hotel niedzwiadek we wdzydzach. Jest tam przedszkole dla dzieci. Zostawiasz i masz spokój.

Hej polecam DOM ZDROJOWY W JASTARNI. Pojechałam tam z półrocznym dzieckiem, 7 latkiem i 13 latkiem zaraz po rozwodzie. Dzieci były świetnie zagospodarowane do 2.00 czy 4.00 nad ranem od 20.00. Miały swoją salę balową, mini Sylwestra, własne Menu, koktaile, ciepłe posiłki i konkursy itp. Moi chłopacy super spędzili czas, moją córeczką też się zajęli /dostała łóżeczko do spania w najcichszym kątku sali a ja mogłam pójść na Sylwestra dla dorosłych. Niestety nie miałam z kim pójść, więc poszłam odpoczywac do pokoju, gdzie szok, dostałam sylwestrowe Menu i czułam się SUUUper!!!!! Serdecznie polecam!!!!!!!!!!!!!!! Recepcja mało się usmiechała, ale reszta suuuper!!!! Polecam :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyznie jeżeli ktos ma 3tys na sylwestra !!

U nas też problem ze znalezieniem oferty na sylwestra, małżeństwo z 2 latkiem.

Może znajdzie się jakiś pomysł a jak nie to tańce w domu też będą super :)))

Kozi Gród, przygotowuje w tym roku rodzinnego Sylwestra