Sylwestrowa Rewia 2007

Temat dostępny też na forum: Sylwestrowa Rewia 2007
SYLWESTROWA REWIA 2007 W VIVA CLUB SOPOTPOWITAJ NOWY ROK 2008 W NAJWIĘKSZYM KLUBIE TRÓJMIASTA, W NAJLEPSZYM STYLU I W DOBOROWYM TOWARZYSTWIE.PROPONUJEMY PAŃSTWU KILKA GODZIN DOSKONAŁEJ ZABAWY NA TRZECH PARKIETACH KLUBU PRZY RÓŻNORODNEJ MUZYCE NASZYCH REZYDENTÓW, KTÓRZY BAWIĆ WAS BĘDĄ DO BIAŁEGO RANA .PONADTO W CZASIE SYLWESTROWEGO WIECZORU NA NASZEJ SCENIE SPECJALNIE DLA PAŃSTWA WYSTĄPI REWIA ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dno

A napoje ?

Rozumiem że w cenę tych 260 zł nie wliczają choćby przysłowiowego kieliszka szampana ? buuuuu

Hm....

A strój to bez różnicy. To można przyjść w dresach i w kapciach. To jeszcze trzeba się nad tym zastanowić !!!

beznadzieja

spędzanie sylwestra w Trojmiescie w miejscu gdzie sie jest przez caly rok to klęska jade do Zakopca mam jeszcze wolne miejsca

zero alkoholu

trzeba samemu kupć 0.5 litra koszt ok. 100 zł złodzieje!!!, sok w kartonie kolejne 20 zł!!!

do zawiedziona

A czytas umiesz? chyba niestety nie. Jak wół jest napisane, że będzie szampan o północy

wstęp tylko dla pełnoletnich?

Odpiszcie

no wlasnie trzeba mie 18 czy nie??

ja tam mam 17 i ide :) wiec niekoniecznie trzeba umiec pogadac

a to szkoda, że idziesz :-P

z****iscie, szampan za 3.40 weeeeeeeee

Inne tematy z forum

Świat Automobilów (7 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...

Live Tribute Act To Rammstein (4 odpowiedzi)

Czy jesteś gotowy na uderzenie? Feuerwasser: Live Tribute Act To Rammstein"Du Hast", "Sonne",...

Hooverphonic (5 odpowiedzi)

Hooverphonic, kultowy belgijski zespół znany z unikalnego połączenia popu, rocka i elektroniki,...