Trzy miesiące temu (lipiec) zagęściłam w salonie Sensualook u pani Tatiany włosy metodą laserową, polecam tą metodę ponieważ jest ona idealna dla włosów cienkich. Pasemka(europejskie) dodane do swoich włosów nie obciążają ich( można spać bez dyskomfortu czucia łączeń jak jest w innych metodach) , łączenia są dość płaskie(pod własnymi włosami naprawdę nie widoczne) , pasemka dają bardzo naturalny wygląd, kolor można dopasować do koloru swych włosów. Pielęgnacje też nie sprawia specjalnego kłopotu ,myję włosy co drugi dzień szamponem zakupionym w salonie stosuję też odżywkę, dobry również jest jedwab,( w niewielkich ilościach)można włosy nawijać na wałki, farbować ( zrobiłam to już 2 razy).Po 3 miesiącach włosy nadal wyglądają dobrze. Wady to: trzeba zakupić specjalną szczotkę, co 6 -8 tygodni kontrolować w salonie czy w miejscu łączeń nie zatrzymały się wypadające włosy,(trzeba je wtedy usunąć ),oraz uważać aby nie suszyć włosów zbyt ciepłą suszarką. Naprawdę polecam ,po tygodniu czułam ,że to są już moje włosy!