Kompleksowo i profesjonalnie (1) Pełen profesjonalizm na każdym kroku transakcji. Zaczynając od dokładnej... Tomasz Profesjonalna obsługa sprzedaży mieszkania (1) Pan Arkadiusz prowadził dla mnie sprzedaż mieszkania. Świadczenie usług na... Krystian B Rzetelność (1) Pan Arkadiusz Piechnik jest człowiekiem rzetelnym, życzliwym i dotrzymującym... Anna Romankiewicz
Polecam! (1) Serdecznie polecam Pana Arka jako specjalistę ds nieruchomości. Nasza... Ania Sprzedaż mieszkania na rynku wtórnym (1) Jestem bardzo profesjonalnie obsłużonym klientem biura Personalnego... Zbigniew Najlepszy posrednik do sprzedazy nieruchomosci (1) Wystawiajac to ocene chcialam sie z panstwem podzielic moim doswiadczeniem ze... SylwiaWolosz Mieszkanie na rynku pierwotnym (1) Profesjonalna obsługa do samego odbioru mieszkania, negocjacja warunków umowy... Tomasz Zakup mieszkania (1) Dzięki tej firmie sprawnie kupiłem mieszkanie. Dostałem bogatą ofertę... Paweł.D Zdecydowanie polecam (1) Pan Arek szybko i sprawnie znalazł najemców na mój lokal. Inne biura, tylko... Anita Polecam! (1) Profesjonalna obsługa od pierwszego spotkania do momentu sprzedaży mojej... Witold.B