Syn znanego biznesmena ugodzony nożem

Opinie do artykułu: Syn znanego biznesmena ugodzony nożem.

Dwie osoby ranił nożem podczas nocnej bójki 21-latek z Gdyni. Wszystko działo się w centrum Sopotu. Według naszych informacji do szpitala trafił m.in. 25-letni syn Ryszarda Krauzego, jednego z najbogatszych Polaków.Do bójki doszło dziś około godz. 4 rano u zbiegu ulic Bohaterów Monte Cassino i Haffnera w Sopocie, tuż obok popularnego baru z zapiekankami. Według naszych ustaleń o wszystkim zadecydował przypadek - pijanemu 21-latkowi nie spodobał się sposób, w jaki 25-letni syn biznesmena na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

po co sie syn Krauzego szwęda o 4 rano po Monciaku?

Tak się u nas załatwia takie sprawy!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 17

te, macierewicz

dodaj że wybuch było słychać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

41 latek...

Jak były mundurowy to pewnie i emeryt ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę, że chciałbyś przeżywać ten kryzys i dramat finansowy, jaki ma Ryszard Krauze i jego rodzina ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo ochroniarze osób prywatnych ogólnie udają takich bonzo, rozumiem, że możesz kozaczyć z słuchawką żeby mieć "kontakt z bazą" gdy obstawiasz Komorowskiego, ale robić to samo przy biznesmenie to troszkę przesada, etat ten sam co pan Wiesiu obstawiający budowę, ale jak mniemanie się zmienia ;-)

Ogólnie nie mam nic do nich i skoro ktoś potrzebuje obstawy to napewno dobiera sobie dobrych zawodników, jednak zachowanie często przesadne ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

90% ludzi na tym forum to niespełnione życiowo miernoty obarczające winą za swoją niedolę wszystkich dookoła

uwielbiam tu wchodzić, czytać, śmiać się z wylewania jadu który jest efektem ich niemocy i braku kontroli nad swoim życiem, ot takie mam dziwne poczucie humoru... potem wyłączam komputerek i po 5 sekundach zapominam o czym pisali bo "po co mnie to, na co mnie to" :D
frustracja nigdy nie prowadzi do niczego dobrego
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

yyyyy nikt tego nie neguje, że robił dużo dobrego, ale z tą ciężką pracą to się Pani zagalopowała. Informatuzacja ZUS i innych organów wynikałą bardziej ze znajomości. Szybkiego powrotu do zdrowia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

typowe

Ucierpialo dziecko, ktore nie ponosi najmniejszej odpowiedzialnosci za czyny swojego ojca, a spoleczenstwo dalej swoje... Przeciez mlody nigdy nie bawil sie w biznes swojego taty. Jezeli oberwal za nazwisko, to swiadczy o braku kompetencji nozownika... jezeli oberwal "po pijaku" to zdecydowanie nalezy mu wspolczuc, ze tak mocno i moze w koncu ktos zrobi porzadek z tym sopotem,zeby bylo bezpieczniej??? chyba to jest istotne w tym wszystkim...aby nie bylo wiecej ofiar....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

ty to pewnie jakis rambo jestes zza klawiatury cooooo?

z 500 typków załatwiłeś w call of duty na cacy, zgadłem?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz racje

Tylko co tu zrobić? Za taki czy ten od noża powinien mieć postawiony zarzut prób usiłowania zabójstwa! a pewnie mu postawia napaści z użyciem niebezpiecznego narzędzia! Chwila moment i znowu wróci do społeczeństwa i to jeszcze gorszy:(
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten ochroniarz

To jakis
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

nic wam do tego!

R. Krauze jako jeden z najbogatszych Polaków współfinansował bardzo wiele obiektów w Gdyni....nie wiem jak jego zasługi mają się na skalę ogólnopolską, ale Gdynia jest mu wdzięczna za bardzo wiele! Jego żona działa charytatywnie na rzecz osób bezdomnych. Aleksa nigdy nie rozpieszczał i nie traktował jak Richiego Milionera. Krauze był przeciętnym Kowalskim, który ukończył politechnikę i zbudował wszystko od podstaw ciężką pracą i charyzmatyczną osobowością i to co robi z pieniędzmi, które zarobił to jego sprawa i nikt z nas nie ma prawa go z tego rozliczać.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 13

Takie towarzystwo bawi się w Sopocie

Żul był pewnie na urlopie za" dobre sprawowanie" w więzieniu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

większość znajdujących się tutaj komentarzy to totalna żenada! Ludzie, chłopak leży w ciężkim stanie w szpitalu... puknijcie sie w głowę ze swoimi "hejterskimi" opiniami. Zasada brzmi...zastanów się 2-3 razy zanim napiszesz coś głupiego!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Współczucie dla ofiar bandytów jak widać

jest mocną stroną Polaków. Śmichy chichy dopóki nas samych lub naszych bliskich to nie spotka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie bogaci powinni miec prawo do obrony

taki pis toalecik jak jarek mówi i miec prawo zabic 1śmiecia na rok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Szkoda tego nożownika

Fajny chłop BYŁ.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

jarek nie miliarder a ma 200 ochroniarzy

szkoda ze nie było tam jarrka moze by go popieścili
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7