Xyz - ocena (1) Czas oczekiwania to jakiś żart. Wynik cytologii po 7tygodniach. Xyz Maria - ocena (1) Nie wykonują badań na czas. Na stronie nie podano czasu wykonania analizy,... Maria Pacjent - ocena (1) Rejestracja przebiegła dość szybko. Pobranie krwi w miarę też gdyby nie... Pacjent
Dorota - opinia (1) Nie polecam! Przy okazji wykonywania rutynowych badań poprosiłam o odpłatne... Dorota Hanna - opinia (1) Nie polecamy Na testy antygenowe zgłosilismy sie cala rodzina. Formalności... Hanna Teresa Bulczak - opinia (1) Bardzo nie polecam.Na wynik czeka się 40 godz. Materiał pobrany do testu PCR... Teresa Bulczak Klient - opinia (1) Bardzo nie polecam. Wynik testu błędny. Zrobione testy w innych placówkach... Klient opinia (1) Wykupiłem w Synevo test antygenowy przed podróżą zagraniczną. W momencie... Beata - opinia (1) Coś wspaniałego! Pobieranie krwi łącznie z rejestracja nie zajęło więcej niż... Beata Była klientka - opinia (1) ... Obsługa niewykwalifikowana, wszystko trwa bardzo długo w porównaniu z... Była klientka kobieta przed operacja - opinia (1) Wraze nia ok ale wyniki Tsh nieprawidłowe :( ,powtórzone tez nieprawidłowe (6... kobieta przed operacja Aneta - opinia (1) Odradzam, szkoda czasu i pieniędzy. Aneta Kola - opinia (1) W niedzielę, gdzie laboratorium powinno być czynne od 8.00 godz. Pani... Kola Katarzyna - opinia (1) Wyniki badan nie zgode z oczekiwaniami, ktore byly podane w momencie... Katarzyna Agnieszka - opinia (1) To najlepszy punkt pobrań, na który trafiłam :-) Szczególne wyrazy uznania i... Agnieszka Specjalne Pojemniki (2) Chciałabym wyrazić swoją opinie na temat tego, zez musiałam zmienic pojemnik,... Ala Jeżeli idziecie na pobranie (1) krwi z niemowlęciem nie polecam Pana w okularach których tam pracuje, nie... Mama nie polecam (1) wykupiłam badanie poprzez portal swisslab. miało być szybko i bez kolejek.... anonimowa banda amatorow (1) po odebraniu wynikow badan przez internet w raporcie mozna bylo przeczytac... z Nie polecam. (1) Recepcjonista bez kompetencji, cwaniakuje podczas rozmowy, jest opryskliwy i... Świer