Polecam jak najbardziej ! (1) Korzystam od wielu lat z usług laboratorium i zawsze wychodzę zadowolona.... Mama 2 dzieci jestem zadowolona (1) Robiłam badania w październiku 2017. Panie w recepcji ...do wytrzymania.... Irena P Polecam (1) Polecam. Szybko, sprawnie. Przemiłe pielęgniarki. Malgo
polecam (1) Badanie wykonane szybko, sprawnie. Miła obsługa. Ewelina Dodzwonic sie masakra (1) Gorzej niz w przychodni nfz .... Albo zajete albo nikt nie odbiera . Pani w... ... Nigdy więcej nie skorzystam z usług tego laboratorium (1) Z usług tej firmy korzystałam kilkakrotnie i niestety często zdarzało się, że... Kasia Życzliwie (1) Mieliśmy problem z pobraniem dziecku wymazu z gardła po południu, tu się... gaba Szbko, sprawnie i mi ło (1) Polecam, miałam stracha, a nawet nie wiedziałam, że tam nie używają... Meg POLECAM (1) Polecam, bardzo miła obsługa, profesjonalnie, szybko. Po obdzwonieniu prawie... Anna telefon do laboratorium to jakis zart (1) Bylam w sobote zrobic dwa badania- na jednym szczegolnie mi zalezalo, bo od... agusssiaaa nikt nie odbiera - nie mam jak sie umówić (1) DWA NR TELEFONU, CZŁOWIEK CZEKA I CZEKA I PŁACI ZA ROZMOWĘ I CZEKA I NIK NIE... tOMASZ cos strasznego... (1) Potwierdzam poprzednią opinie odnosnie kontaktu tel - cos strasznego!.Panie... Paweł nikt nie odbiera telefonu (1) Dzwoniłam na wszystkie dostępne numery, zgłasza się automat, prosi żeby... Magda uwaga na laboratorium (1) Dwukrotnie wykonane badania krwi wykazaly nieprawdziwa liczbe plytek... Izabela