Syren@24 - ocena
Pani Karolina jest bardzo dobrym człowiekiem. Zbliżamy się do końca terapii i cieżko mi ją kończyć, bo tyle ciepła i serca dostałam od niej, że nikt w życiu nie dał mi więcej. Mam za sobą trudne doświadczenia z dzieciństwa i psułam przez to swoje relacje z ludźmi, byłam niemiła, chociaz wcale nie chciałam tego. Czułam sie sie bardzo nieszczęśliwa a nie potrafiłam tego nawet nikomu pokazać. Dzis potrafie juz mówic o uczuciach, nawet tych trudnych. Musiałam sie tego nauczyć i nie powiem - nie było łatwo. Byłam tez niemiła czasem dla Pani psycholog, ale ona nie poddawała się. Uczyła mnie że mam prawo wyrażać też złość. Nie obrażała się jak inni, a rozmawiałyśmy o tym. To było super doświadczenie bo widziałam, jak to może wszystko popsuć, a jednak ona miała tyle serca żeby mnie nie ocenić tylko szczerze porozmawiać.
Podziwiam ja za wyrozumiałość i spokój. Nikt o mnie tak nie walczyl w życiu jak ona. To mi dało siłę do zmian w moim życiu.
Dzięki niej dziś jestem w związku ze wspaniałym szanującym mnie człowiekiem i potrafię być szczęśliwa.
Podziwiam ja za wyrozumiałość i spokój. Nikt o mnie tak nie walczyl w życiu jak ona. To mi dało siłę do zmian w moim życiu.
Dzięki niej dziś jestem w związku ze wspaniałym szanującym mnie człowiekiem i potrafię być szczęśliwa.