Szachy

Witam, czy ktos wie gdzie w Trójmieście lub w okolicy są jakieś zajecia dla szachistów lub spotkania miłosników szachów. Byłabym wdzieczna za info.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szachy

Są sekcje szachowe przy uczelniach, ale chyba działają niemrawo, przynajmniej takie wrażenie można odnieść patrząc na ich strony. Sekcja politechniki jest w stanie "wiecznego rozruchu".

Myślę, że dobrą szansą na spotkanie większego grona szachistów jest wycieczka na któryś turniej. Zbliża się otwarty turniej Wiosna 2012 (w maju, na Brzeźnie), może warto się wybrać, nawet w charakterze obserwatora.

Sam amatorsko grywam w szachy, z niesłabnącym zaangażowaniem, ale od długiego czasu więcej mam okazji do gry przez sieć (na redhotpawn.com), niż do partyjki nad prawdziwą szachownicą.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4