Szafa Gra - Instant Funk

Temat dostępny też na forum: Szafa Gra - Instant Funk
To będzie prawdziwa funk zadyma (funk, soul, oldschool hip hop).. Tego dnia wszystkie służby miejskie zostaną postawione w najwyższej godowości ponieważ w Szafie zagra krwiożerczy duet Papa Zura i Olo Tasak.!!UWAGA - Przebierzcie się!!Dla wszystkich w funk przebraniu zniżka na alkohol.Papa Zura - Dj, muzyk i kolekcjoner winyli z Lublina.Didżejowaniem zajmuje się od ponad 10ciu lat.W 2000r z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwia

no trza być ziomy

Bedzie grubaśnie!

Dobry funk w dobrym miejscu!!! Trza być..

Chłopaki potrfią!

Widziałem ich w akcji. fakt to bedzie prawdziwa zadyma funkowa. ja jestem na pewno.

ahh ta szafa zagra :]

hmmmm....zaczytuje się ciekawie :) więc sprawdzimy :] a tak btw do Szafy prowadzących (bo pewnie tu wpadają ;)) - Fajny macie klubik, fajną obsługę to róbcie Wy w tej szafie więcej takich akcji :) a Wy ludziska na nie wpadajcie bo cholera ta starówka nasza umrze niedługo :]

pzdr! i oby tak dalej!

dzieki za dobre slowa.. liczymy na to ze bedzie jak najwiecej przebranych w klimacie osob.
a jak wypali fajnie ta impreza sa juz w planie nastepne..

dzięki! tak jak wspomnial olotasak, mamy plany i obiecujemy ze imprez w sezonie jesienno-zimowym bedzie duuzo. Mam nadzieję że razem wprowadzimy Starówkę na wysokie obroty.

Starówkę ?

Przecież Gdańsk nie ma starówki ;)

;]

hehehehe.....funkadelic :P to fajnie :] z pewnością wpadnę z jakąś grupką zaciągnietych na nie jedną :]

pzdr!

haslo na jutro: Żyrafy wchodza do szafy

a 22.11 zagra szef sukterowego gangu Cpt. Sparky.. juz moge zdradzic..

Inne tematy z forum

Mecz Gwiazd 3LK (3 odpowiedzi)

Koszykarskie emocje, ekstraklasowi trenerzy i prawdziwe widowisko - Mecz Gwiazd 3LK 2026 już w...

Hooverphonic (5 odpowiedzi)

Hooverphonic, kultowy belgijski zespół znany z unikalnego połączenia popu, rocka i elektroniki,...

Spotkanie (nie)zwykłych Kobiet (3 odpowiedzi)

Spotkania (Nie)zwykłych Kobiet to inicjatywa, która powstała z myślą o kobietach mierzących się z...