Szamot Pizza

Pizzerie

Gdańsk, Niepołomicka 2/3

Prg - ocena (1) Ci ludzie robią pizze od 30 lat. Wcześniej byli pod inną nazwą i w innym... Prg Mareczek - ocena (1) Knajpa w redzie ma godnego przeciwnika Uwielbiam wasza pizzę czuć że robiona... Mareczek Karol - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłem a jestem smakoszem !!!! Zwiedzone Włochy od dołu... Karol
Wojciech - opinia (1) Super pizza..... Wojciech Żuraw - opinia (1) Dobra pizza, nie jest typowo włoska, ale ciasto i dodatki są bardzo dobre Żuraw Stały klient - opinia (1) Przepyszna osiedlowa pizzeria. Stały klient Robert - opinia (1) Wspaniali właściciele dla których pizza to więcej niż jedzenie Robert Kaśka - opinia (1) Świetne składniki, cienkie ciasto, szybka dostawa Kaśka Sebastian - opinia (1) Extra zespół, a pizza od lat tak samo wyśmienita!!! Nasze niezmiennie... Sebastian Waldemar - opinia (1) Wyśmienite pizze, cinkie, smaczne ciasto, dużo dodatków, polecam Waldemar I - opinia (1) Najlepsza pizza ! uwielbiam od 2 lat jestem stałym klientem. I Izabela - opinia (1) od dwóch lat korzystam z usług pizzerii. Mega pizza, jedna z lepszych jakie... Izabela Tomaszz - opinia (1) sztossss . numer jeden w okolicy i nie tylko czasami we wloszech ciezko... Tomaszz Sebastian - opinia (1) Zdecydowanie ulubiona :) nie ma lepszej na Południu :) Sebastian Marcin Brzeźno - opinia (1) Super obsługa wysoka jakość a cała resztę robią co i rusz nowe sezonowe pozycje Marcin Brzeźno Równy - opinia (1) Po prostu the Best!!!!!!!!!! I tyle w temacie Równy Aga - opinia (1) Pyszna pizza, świeże składniki, polecam gorąco. Przyjeżdża gorąca. Najlepsza... Aga Karolina - opinia (1) Zamawiam od kiedy powstała pizzeria jak dla mnie super Karolina Justyna - opinia (1) Najlepsza. Porównywalna z tymi jedzonymi we wloszech Justyna Cherry123 - opinia (1) Najlepsza pizza w tej części gdańska Cherry123