Szary Anioł

Temat dostępny też na forum: Szary Anioł
Opinie do spektaklu: Szary Anioł.
Moritz Rinke
Szary Anioł

Opowieść o ostatnich latach Marleny Dietrich. Monolog kobiety, która się odizolowała, żeby jej obrazy mogły żyć dalej, obrazy, które kocha, ponieważ wciąż jeszcze poruszają świat zewnętrzny. I których nienawidzi, ponieważ unieruchamiają jej świat wewnętrzny.

Sopot - miasto, w którym działa Teatr Atelier - jest miejscem, w którym spotkały się kultury polska, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marek

Marku - cieszę się, ze wróciłeś do Atelier.

znajoma z Mechelinek:-)

Panie marku

Bardzo ucieszyła mnie wiadomość że znów będzie można Pana zobaczyć w Atelier wnosił Pan tyle dobrej energii do tego teatru. Mieliśmy okazję oglądać Pana w Olsztynie w roli Makbeta wspaniała rola. Specjalnie przyjedziemy do Sopotu na spektakl z Pana Udziałem. Pozdrawiamy DAnuta i Marcin

Bardzo Dziękuję

Bardzo dziękuję za spektakl widziałem wersję z aktorem rosyjskim ale to co zaprezentował Marek Richter było genialne . Panie Andre czy nie czas powrócić do takich aktorów jak Marek a nie eksperymentować z marnymi aktorzynami z warszawy . Uściski dla wszystkich Waldek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To brzydko przekręcać komuś nazwisko

Jeżeli umieszczacie nazwisko aktora to przynajmniej nie przekręcajcie go Marek Richter a nie Marek Richeter.Trochę wysiłku przy informacjach bo chyba Pan Mitnik już nie występuje a w obsadzie jest podany.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

anioł bez piór

miałem okazję obejrzeć Szarego anioła i niestety pomysł mnie zniesmaczył ale to jest typowe wyrzygać się na mit kogoś kto umarł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

brawo,brawo,brawo

Szary Anioł w wykonaniu p.Bogackiej jest czymś niezwykle przejmującym.Jeden z niewielu spektakli,który zrobił na mnie tak piorunujące wrażenie.Hipnoza z której ciężko się wydostać.

cudowna Marlene

spektakl świetny, owszem, trochę kontrowersyjny, ale... sama Marlena też lubiła szokować. A zakończenie... Meisterstueck, ni mniej, ni więcej. Jeśli ktoś się poczuł urażony, bo sztuka była czasem zbyt naturalistyczna, niech poczyta biografię gwiazdy, to powinno zmienić jego spojrzenie. Bo Marlene aniołem nie była, co by nie mówić. Ale czy to ważne, była człowiekiem z krwi i kości, a w gruncie reczy o to w tym wszystkim chodzi... pozdrawiam i polecam gorąco szarego anioła, warto!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspaniały

Spektakl od pierwszych chwil aż do poetyckiego końca hipnotyzuje. Brawurowy pod każdym względem!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ty tobie powaznie placa?

ruda placa Ci? richter jak z objazdowego teatrzyku, film -jak zwykle musial byc- zenujacy; rezyserem to hibner nie jest; bogacka swietna i tylko ona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze jeden taki text....

... i się naprawdę wkurzę. Kolejne posądzenie o rzekome pobieranie opłat za podzielenie się wrażeniami ze spaktaklu?? Kimkolwiek jesteś przyjmij do wiadomości, że to ja płacę ciężkie pieniądze, aby zobaczyć wszystko co dzieje się w Atelier (w tym roku byłam na każdym z proponowanych przedstawień). I to już od paru ładnych sezonów. A jest to mój ulubiony teatr, ergo: wiem, że warto. Przede wszystkim jednak przemyśl mądre powiedzonko Antycznych: "De gustibus et coloribus non est disputandum". Czyli krótko mówiąc - o co ten krzyk?
Co do kasy za recenzje, to wiec, że jak dorosnę zostanę dziennikarką i wtedy owszem, będę mi płacili za pisanie. Już nie mogę się doczekać tej dziejowej chwili.
Pozdrawiam

?

Czy Ktoś wie ile ten spektakl trwa?
Pozatym Marek Richter to świetny aktor i z wielką chęcią zobacze go na scenie teatru atelier ;)

kto w końcu gra konstantego

W ulotce w obsadzie jest Marek Richter a w info jakiś inny kolo o co biega bo ja Richtera chce zobaczyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z przyjemnością ybrałbym się. Powie mi ktoś, gdzie można zakupić bilety; tj. miejsce kasy biletowej (?)

www.teatratelier.sopot.pl

W siedzibie Teatru Atelier (kasa znajduje sie na foyer, wejście przez Klub Atelier).

Bilety dostępne są też w systemie Ticket Online (www.ticketonline.pl) i w punktach przedsprzedaży w całej Polsce.

Kasa w teatrze czynna codziennie od 10.00 do 20.30
Kasa/rezerwacja 501 483 017 lub (058) 555 14 84

Marek Richter nie gra w tej sztuce!!!!!!!!!!!

Ludzie co w wszyscy piszecie, ze Marek Richter tak was zachwycił w tym spektaklu, chyba nie uważnie patrzeliście. Przecież nastąpiła zmiana aktora. No tak ale trudno było nie zauważyć przecież tyle aktorów gra w tej sztuce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

najważniejsza jest JOANNa Bogacka!

Marek Richter był, ale teraz go już nie ma w sztuce , jest Joanna Bogacka i basta :) Agnieszki Osieckiej też nie ma ! i będziecie ludzie przeżywać dajcie już spokój nieobecnym!!!

:))

a swoją drogą to kiedy nastąpiła zmiana Marka Richtera na ... ?
przezabawna wypowiedź! śmiałam się i śmiałam :) właściwie to wciąż się śmieję.
Gratuluję TAKIEGO poczucia humoru!!!

Jak kupić bilet

Należy zatelefonować ( nr tel. podany u góry ). Bilety odebrać nieco wcześniej przed spektaklem w barze, który mieści się w hmmm... holu teatru, czyli u pani przy komputerze. I tyle.

sa ludy

co rzygaja caly czas na umarlych

Inne tematy z forum

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...

Dlaczego nie lecimy do gwiazd (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dlaczego nie lecimy do gwiazd . PREMIERA - "DLACZEGO NIE LECIMY DO...