Szary klocek na rogu wybickiego sikorskiego smrodzi

Szary klocek na rogu sikorskiego i wybickiego chyba pali śmieci albo jakiś asfaltopodobny węgiel, bo wydobywa się z niego czarny dym, który strasznie śmierdzi i zatruwa całą okolice. Jeszcze raz to zobacze to zgłoszę sprawę na policje.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szary klocek na rogu wybickiego sikorskiego smrodzi

Zrób zdjęcie i zgłaszaj na Policję, nie można tolerować trucicieli
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dalej smrodzą, do tego wystawiają swoje śmieci za płot na publiczny pas przy drodze jakby był ich.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Smai smrodzicie swoją obecnością w kielnie. wyjazd stąd!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pewnie mieszkaniec tego domu się odezwał albo innego, który też smrodzi palonymi śmieciami. widać, że kultura na poziomie neandertalczyka - o ile wiecie kto to jest.
Dla was wystawianie swoich rupieci (piły, palety, folie) wzdłuż publicznej ulicy to normalka. zobaczymy co powiedzą urzędnicy na ten bałagan i spalane śmieci.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napływowi to siedzimy jak się kabluje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po jakiemu to ?

Prawda jest taka, ze w kazdej z okolicznych wiosek smog jest gorszy niż w Krakowie. W centrum przy glownej drodze co drugi dom kopci okrutnie i nikt z tym nic nie robi od lat. Jestem tubylcem, jeżdżę na GWE i też mi to przeszkadza
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oni wszyscy rozpalają jak się ciemno robi. Jak się przejdzie przez centrum kielna o 19.00 na 20 minut to myślę tak o rok się skraca życie. Czuć największy syf a potem płacz że rak, zawał a w dobrym wypadku astma.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmmm... skoro w tym domu pali się śmieci to czyje śmieci znajdują się w workach we wnece na śmieci??? Pewnie sąsiadów, a mieszkańcy szarego klocka wrzucają swoje śmieci do pieca... logiczne.. tacy scherlocy mieszkaja w Kielnie.. Noo właśnie jeżeli chodzi o śmieci to znajdują się we wnece w płocie, czyli na posesji szarego klocka... Jeszcze ja ze swojej strony pragnę dodać, że może zacznijmy chodzić pieszo, jezdzic na rowerze, bo auta też zanieczyszczaja powietrze. Dziękuję za uwagę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lepiej zlozcie sie na gaz na waszego sasiada i kazdy bedzie zadowolony. Na sikorskiego juz dawno zakladali. Widocznie im sie nie przelewa. Moze palą jakis asfalt a sami mysla ze to wegiel albo jakies stare meble.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego ten szary klocek kopci w największe upały ? Chyba raczej nie ogrzewa domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie wodę podgrzewa

Żadnej wody nie podgrzewa. Musi spalać jakieś śmieci. To jest zapach spalonego plastiku. Wczoraj cały wieczór zatruwał okolice.

To zadzwońcie na policje, zamiast siać ferment na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzwoń jak taki mądry jesteś - 112

To wam przeszkadza nie mi to czemu ja mam dzwonić?

mieszkasz tam i ci nie przeszkadza. a jak zachorujesz na raka albo twoje dzieci to też ci nie będzie przeszkadzać ? planujesz krótkie życie albo nie lubisz swoich dzieci ?

Wszystkim przeszkadza tylko boja się odezwać! Jeziorna pod lasem tez kopci! Jak przejeżdża się to widać i czuć! Policja jest od tego czy
Straż Gminna? Ludzie dlaczego się trujecie!? To ma być czyste wiejskie powietrze! Oliwska tez zatruta! A jak dojeżdża się do Kielna to
Smog nad nim wisi! Za to w sąsiedztwie przybywa nowych samochodów! Dorobili się na oszczędzaniu na opale! Długo się nimi nie
nacieszą bo wcześniej na raka kopną w kalendarz! Cóż za krótkowzroczność!