Pozytywka to przedszkole godne polecenia. Najlepszym dowodem na to jest fakt, iż już drugi mój synek chodzi do przedszkola Pani Edyty. Przy pierwszym dziecku miałam bardzo dużo wątpliwości, czy posłać synka (2,5 roku) do przedszkola czy może lepiej zostawić pod opieką niani. Teraz nie miałabym już żadnych wątpliwości. W grupie dzieci dużo szybciej się rozwijają i uczą współpracy, zwłaszcza w tak przyjaznej atmosferze.
Wszystkie Panie w przedszkolu są bardzo miłe i szczegółowo odpowiadają na wszystkie pytania odnośnie naszego dziecka , jak spędziło dzień, czy jadło, spało .... itd
Dziecko zawsze jest czysto ubrane i zadbane. W Pozytywce bardzo podoba mi się także plan zajęć i program, który jest bardzo bogaty i urozmaicony. Organizowanych jest też sporo atrakcji m.in. teatrzyki, spotkania z ciekawymi osobami. Pani Teresa w każdy czwartek organizuje „Kuchcikowo” , w którym dzieci czynnie biorą udział i są zachwycone. Chętnie potem zjadają przyrządzone przez siebie smakołyki
Dodatkowym atutem jest plac zabaw na terenie przedszkola oraz na pobliskich działkach, gdzie dzieci mogą chodzić na spacerki.