Szczerze polecam!

Przyszłe Mamy, jeśli zastanawiacie się, czy warto uczestniczyć w zajęciach szkoły rodzenia, to szczerze polecam Wam Boćka :) Brałam udział w indywidualnym kursie weekendowym i uważam, że to świetna sprawa dla osób zapracowanych lub z zagrożoną ciążą. Prowadząca kurs Estera Chejda to położna, jaką każdy chciałby spotkać na porodówce (mi się to nawet udało :)) - uśmiechnięta, pełna optymizmu i dobrej energii. Po prostu sympatyczna, wesoła dziewczyna, z którą bez skrępowania można o wszystkim porozmawiać. A przy tym kompetentny fachowiec! Zawsze - nawet po zakończeniu kursu - odpowiada na maile i smsy (nawet w weekendy, w nieprzyzwoitych godzinach nocnych lub porannych). Oprócz znakomitej atmosfery zajęć bardzo dużą zaletę tej szkoły stanowi praktyczne podejście do tematów: dużo przykładów z życia wziętych, ćwiczenia, prezentacje, zdjęcia itp. Cenię Esterę również za Jej obiektywizm - nie namawia do kupna produktów konkretnych firm, nie przekonuje, że trzeba szczepić dziecko wszystkimi dodatkowymi szczepionkami... Po prostu pokazuje plusy i minusy różnych rozwiązań. Dziękuję Boćkowi i Esterze za to, że mogę z przyjemnością wspominać wzruszający moment narodzin mojego synka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Bardzo dziękuję Olu:) Miło spotykać takich ludzi na swojej drodze kochana;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0