Szczęśliwego Nowego Roku

Tym co się tu udzielają, tym co tylko czytają i tym co uważają że wiedzą wszystko najlepiej. Niezależnie od tego jaki był kończący się rok życzę Wam żeby nowy był co najmniej milion razy lepszy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Szczęśliwego Nowego Roku

ja z tych najskromniejszych:)d

Wszystkim
Daź czy Dadź Bog
Do siego
czy Leli poleli
tak po staremu Nowego lepszego:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech Wam się darzy :-*

Dopisuję się do życzeń. Ponadto znaleźć się w temacie założonym przez Crossa, to niczym trafić szóstkę w loterii. Tych danych szóstek w Nowym Roku życzy wam jaq.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Również wszystkiego co najlepsze. Lepszego dziś, jutra i każdego następnego w 2019 roku :)

Wszyskiego najlepszego-zdrowia, szczęścia, pomyślności w każdym dniu 2019 roku, żeby to był dobry rok dla nas wszystkich.

Wszystkim uśmiechu w Nowym Roku
a Crossowi raka trzustki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zazwyczaj złorzeczenie wraca do złorzeczącego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rak trzustki to straszna choroba. Chory przez długi czas umiera w mękach. Jak wielką trzeba czuć nienawiść żeby życzyć komuś raka trzustki? Jak wielką można czuć nienawiść do kogoś, kogo się nie zna? Jakim trzeba być człowiekiem żeby posunąć się aż tak daleko? Jestem wstrząśnięty. I to nie tym że to akurat mi ktoś tak źle życzy. Wstrząsnęła mną to że istnieją tacy ludzie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Rak trzustki to straszna choroba. Chory przez długi czas umiera w mękach.

Przez wiele lat.. dziesięcioleci, rak trzustki kojarzył mi się jedynie z Fronczewskim w chyba ostatnim odcinku "07 zgloś się". O Kopińskim, który mając świadomość nieuchronnego, zamyka za sobą stare drzwi, nie przebierając szczególnie w środkach, bo już nic do stracenia nie ma.
Nie mam (przynajmniej taką mam nadzieję) raka trzustki. Ale wylądowałem jakiś czas temu na tydzień pod kroplówami z ostrym jej zapaleniem.
Wiem, jak to zakurwiście boli. A z rozmów z lekarzami wiem, że to tylko preludium do tego, jak boli przy chorobie nowotworowej. Bo o niebo dłużej i mocniej.
Przypadłości trzustki nie mają bezpośredniej korelacji z trybem życia. Ot.. uroda organizmu. Coś jak alergia. Po prostu się to ma i tyle. Można tylko minimalizować ryzyko.
Chlejąc, paląc i żrac tłuste.. oczywiście się je potęguje. Ale każdego może to spotkać. Jak rak płuc, na którego często zapadają osoby, które w życiu nie paliły i dbały o zdrowie. Sport. zdrowe odżywianie itp.

Lekarz, na którego oddziale leżałem, opowiedział mi jeszcze (w ramach "podnoszenia mnie na duchu") o lawinowym zapalaniu trzustki.
Od pierwszych objawów do finału kilkanascie (max kilkadziesiat) godzin. Ni stąd ni zowąd.
Nie ma na to żadnego środka. Jedynie uśmierzanie bólu. A po kilku godzinach i morfina przestaje skutkować :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

o ja cie..
wezcie to wykasujcie

co zyczysz innym
najczesciej wraca do ciebie
wiec prawdopodobne zevkrzywdzisz siebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cross

zycze Tobie zdrowia
zdrowka sily pomyslnosci

i kazdemu .takze tym ktorzy mnie nie trawia
uwazaja za de.... sikse...gnoma
wariata..i Mtf mutanta nie kobiete

pewnie wielu mysli ze to moje dzielo
powyzszy anatomiczny wpis
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

> pewnie wielu mysli ze to moje dzielo

Bzdura. Będąc w Reichu nie możesz pisać z polskiego UPC.

ale nie wszyscy sa tak bystrzy jak ty
zeby to kojarzyc
ja widze ze sa osoby ktore nie patrza na to

a ta niby "ona"?
watpie w to zeby jakas kobieta byla tak zezlona na Crossa
predzej facet
wiec podejrzane

Ci co Crossa nie poznali
Oznajmiam wam ze to czlowiek wyjatkowy
uprzejmy przyjaciekski opiekunczy i b.inteligentny
na pewno ma wady jak kazdy

tu na forum mozna jego odbierac troche ostrzej
ale ..to bylo ponizej warstwy humusa
zachowanie

Osobo ktora to zrobilas
duzo jeszcze nauki przed toba
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

> sa osoby ktore nie patrza na to

Ale są i takie, które zwracają uwagę.
A adres IP 89.64.38.x sam całkiem niedawno miałem.
Nic to oczywiście nie znaczy, bo taki adres ma 256 osób, ale prawdopodobieństwo, że dwie różne osoby z tej puli są akurat obecne na Forum jest niewielkie. Chociaż w historii zdarzało się. Nawet trzy, zupełnie różne osoby miały w tym samym czasie identyczną widoczną część adresu. Wiem, że różne, bo wszystkie trzy znałem osobiście ;)
Niestety.. te cyferki nie określają nawet w przybliżeniu lokalizacji. UPC przydziela je losowo.

> watpie w to zeby jakas kobieta byla tak zezlona na Crossa

Ja również. Co jedynie świadczy o piszącYm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na poprawę noworocznego nastroju....

01/01 tradycyjnie jest dniem południowej kąpieli morsów.
Tej Pani (skądinąd całkiem apetycznej) nieco nie wyszło. Nie naśladować! :D

https://www.youtube.com/watch?v=hBq_r1-G_4E

wigilia po polsku

https://youtu.be/Gjx5ZVZTpyQ

I kości śródstopia prawej nogi przetrącone...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Ty się zając smiej, aleś nieźle przyjebał". To z jakiegoś dowcipu z długaśną brodą ;)
Zwróćcie uwagę na spękanie lodu.
W miejscu upadku odwłoka jest stosunkowo niewielkie. Smakowita pupcia nieźle zamortyzowała uderzenie. Może obyło się bez uszkodzenia kręgosłupa a zwłaszcza jego ogonowego odcinka.
Dużo większe jest w miejscu, gdzie przywaliła potylicą (było czapkę zdejmować?). Daję łeb, że niedługo później ciężko rzygała. Jej sposób poruszania się ewidentnie wskazuje na wstrząs mózgu. Chodziła, bo jeszcze adrenalina zrobiła swoje.
Jeśli nie trafiła do szpitala na cito, to szanse, że jeszcze jest wśród żywych, nie są zbyt wielkie :/

No ale... zapisała się w Necie popisem blądu. Jakby co, ma szanse na nagrodę Darwina.

Inne tematy z forum

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...