Szkoda życia na samotne wieczory

Witam,
Przebywam obecnie na wyjezdzie słuzbowym w Gdynii, nie mam tu znajomych a nie chce mi sie siedziec wieczorami w domu. Proponuje wyjścia do kina, na spacer, do knajpy na piwo, co kolwiek aby nie siedziec w domu. Zapraszam dziewczyny mniej wiecej w moim wieku ( 31 lat. ) do odpisania na moje ogłoszenie: pawel_san@tlen.pl . Ciutke wiecej o mnie: jestem osobą aktywną, lubie kino, teatr, wiosnę, ciepło, spotkania z przyjaciółmi, posłuchać muzyki, czekoladę:-). Mam wykształcenie wyższe (Polibuda) wiec takze oczekuje aby osoby kontaktujące się ze mną miały wyzsze wykształcenie. Nie interesują mnie szybkie przygody.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoda życia na samotne wieczory

a jak będą miały średnie , albo podstawowe , to co wtedy ? mniejszą czekoladę im zamawiasz ?

Jaśnie pan docent doktor się z plebsem zadawał nie będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z niewykształconym plebsem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

odezwali się kris-kros, swoimi bzdurnymi komentami wszędzie sypią, baranki

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....