anything9087 - opinia (1) Super zabawa w kazdym wieku. Porfesjonalme treningi i walka metalowa bronią... anything9087 Szkoła Fechtunku Aramis - frajda nie tylko dla młodych... (1) Zajęcia, które mogę polecić każdemu. Dosłownie każdemu. Po półrocznym... Fenrig Szkoła Fechtunku Aramis - frajda nie tylko dla młodych... (1) Zajęcia, które mogę polecić każdemu. Dosłownie każdemu. Po półrocznym... Fenrig
Wątpliwości i obawy zbędne (1) Zaczęłam chodzić pod wpływem impulsu, bez oczekiwań, z powątpiewaniem, czy... Aleksandra Warto spróbować, może polubisz (1) Tak jakoś ponad rok temu nie wiedziałem co z sobą zrobić w wolne popołudnie,... Andrzej Treningi z bronią białą godne polecenia (1) Na zajęcia uczęszczam od ponad pół roku, przy czym wcześniej trenowałem różne... Jar Mat Świetne zajęcia (1) Na zajęcia do SFA uczęszczałem przez mniej więcej dwa lata i każde zajęcia... Leonard Bauć Świetny sport na integracje. (1) Z usług Aramis skorzystaliśmy jako sportowy przerywnik jednego z naszych... Stanisław Jest gitara (1) Można się porządnie spocić, dostać w łep i oddać 😉. Oprócz tego, to... Paweł Szermierka fachowo, skutecznie i rzeczowo. (1) Na zajęcia chodzę dopiero od kilku miesięcy ale już mogę śmiało powiedzieć,... Krzysztof Fajne zajęcia na każdy poziom (1) Zajęcia są zróżnicowane, dostosowane do każdego poziomu, a sprzęt jest... Filip Mega rekreacja (1) Fantastyczne miejsce dla początkujących i wracających do sportu szermierzy. A... Stanisław SFAramis w 3Mieście (1) Szkoła Fechtunku Aramis w Trójmieście zapewnia wysoki poziom nauczania,... Anna Sport, który wciąga (1) Szkoła Fechtunku Aramis posiada dopracowaną, choć wciąż rozwijającą się... Solveig Jedyna opcja na Pomorzu (1) Fundacja Aramis jako taka ma super ofertę a oddział Trójmiejski jest świetnym... Leon Andrzejewski szermierka (1) Na zajęcia uczęszczam już 2 lata. Świetne hobby pozwalające utrzymać się w... Kamil Lekcje indywidualne (1) Uczę się w SFA u Marcina już drugi miesiąc na lekcjach indywidualnych.... Ola Zrób wreszcie coś dla siebie (1) ...i wybierz się przynajmniej na pierwsze, bezpłatne zajęcia. Nie każde... leann nikols Mija już prawie rok! (1) Już prawie rok uczęszczam do szkoły fechtunku Aramis więc myślę że warto... Waldek super (1) Na treningach jest super . jest. miła atmosfera. Ćwiczenia czasem są trudne... Grzesiek