Szabla (1) Treningi bardzo fajne - profesjonalne podejście. Po 8 miesiącach zmieniłem... ACTIVUS Polecam! (1) Bardzo fajne zajęcia; połączenie treningu kondycyjnego, sprawnościowego,... ikka Sport dla prawdziwych mężczyzn (1) Szermierka to sport dla prawdziwych mężczyzn, wymagający fizycznie i... Wojciech Labuda
Pełny profesjonalizm (1) Świeny sport oraz świetnie prowadzona szkoła. Serdecznie polecam. Michał Super, (1) Super sprawa. Zaczynałam od zajęć indywidualnych i po paru miesiącach... Asia K. Fajne ćwiczenia (1) Gorąco polecam. Super sposób aby pozostać w formie. Dodatkowo można nauczyć... Łasuch super! (1) świetny sport dla wszystkich! wart polecenia dla każdego. treningi w Aramisie... michał naprawdę fajne (1) Ćwiczę szermierkę w Aramisie od półtora roku. Zaczynałem od zera a mam... domazi Pasja lub sposób na rozładowanie emocji... (1) ...dla każdego coś innego :D Po przeszło dwóch latach treningów nie odczuwam... Naggfarer Wrażenia po pierwszym roku. (1) W czerwcu minie pierwszy rok akademicki jak cwiczę w Aramisie. Zdawałoby się,... Maciek Szermierka sportowa a klasyczna. (1) Trenowałem prawie rok szermierkę sportową, a obecnie klasyczną. Zanim... Aliant pozytyw (1) Ćwiczę w Aramisie od stycznia i muszę przyznać iż jestem bardzo zadowolony z... Janusz Wypas (1) Tułałem się od sportu walki do sportu walki, przebrnąłem przez "mistyczne"... Ciemny Szermierka (1) Bardzo fajna szkoła, mają dobrą metodykę i widać, że wiedzą co robią. Alex