Szkoła Jazdy Autograf

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szkola-jazdy-autograf-szuka-pracownikow-do-biur-ogl4799211.html

Czyżby zbierali dane osobowe?

Zarobki 3200-5000 dla naiwnych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła Jazdy Autograf

Kwota brutto, po drugie z tego to widzę to kierowanie całym biurem, może to nie jest etat sekretarki? Wysłałem CV zobaczę co odpiszą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jak cos odpisali, dla mnie to jakas sciema

~Donaldzie ja też wysłałem swoje CV i dodatkowo LM do nich ponad tydzień temu i ciisza jak makiem zasiał od tego czasu. Niestety nie podali w ogłoszeniu swojego nr tel. lub tel. kom. pod którym można by sprawdzić ich wiarygodnosć...Wobec tego mam apel do szanownych użytkowników tego forum, a zwłaszcza osób wypowiadających się w tym wątku o podanie ich numeru kontaktowego w celu sprawdzenia ich danych i info zawartym w ogłoszeniu. Niestety ręczne 'wygooglanie' ich nic nie dało (przekierowuje na str. poczty onetu). Z tego co wiem i widzę dosć często firma ta swieżo powstała (przełom XI/XII 2011) i ma 2 filie (Gdynia i gdańskie Przymorze) oraz centralę w Sopocie. Piszę widzę, bo dosć często spotykam ich wozy jeźdzące po Gdańsku. I na koniec jeszcze jedna prosba: czy jakis sopocianin może ustalić dokładny adres centrali (nie jestem pewien adresu podanego w ogłoszeniu) ??

3200 - 5000brutto => 2200 - 3500 netto.
I taki przedział zarobku powinien być przy każdej ofercie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może po prostu jakiś sopocianin by się wypowiedział czy taka firma wogóle istnieje?;)

widziałem, że budują nowy budynek w Sopocie więc to chyba prawda.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a w którym miejscu ten nowobudowany budynek, bo Sopot
może nie Gdańk/Gdynia, ale też trochę terenu ma...,
w tym samym co szkoła jazdy ?

czizyssssss... nie dołuj koleżko

nie chcę Was martwić ale mieszkam w pobliżu adresu z tego ogłoszenia i na ulicy Podgórnej nie ma w ogóle numeru 50 nie mówiąc już o jakiejkolwiek szkole nauki jazdy, także to na bank ściema
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

załosne jest to, że potencjalny kandydat musi podać swoje dane i zgode na przetw. danych os. a co musi pracodawca??? każda firma czy nowo założona czy stara ma swój NIP i Regon, które od dłuższego czasu są publikowane, w tym wpisy do KRS, gdyby ktoś z tego portalu w końcu zajał się ogłoszeniami i przyjmował tylko pełne zgłoszenia nie wysyłalibyśmy swoich cv na takie ogłoszenia a z portalu zniknełyby konsultantki, niemoralne masażystki i sponsoring czyli jak być ekskluzywną prostututką w apartamentach, słow brak, ja też do tej szkoły jazdy wysłałam swoje cv i nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...