ja mam jeszcze czas ale jzu sie troszke orientuje - mam pytanie czy spotkania z mezem zawsze sa w pozniejszych godzinach? czy zdarzyly sie tez na 17? bo moj maz pracuje do 18 a chcialby w tym uczestniczyc
Nic nie słyszałam o zajęciach w weekendy, może są umawiane indywidulanie z Panią Grażynką. Tematy spotkań i konkretne terminy ustalane są na bieżąco i odbywają się w godzinach 17:00-20:00 ale na przykład najbliższe spotkanie z pediatrą będzie później, na godzinę 20:00 także trzeba dzwonić i się dowiadywać.
Skierowanie nie jest potrzebne, opłata za męża 70 pln.
a Ty już urodziłaś? jaki szpital wybrałaś i czy miałaś sowją położną? ale mam pietra brrr...dzisiaj już się widziałam z Panią G. wydaje się fajna babka no ale zobaczymy. Pozdrawiam
czy któraś z Was mogłaby mi powiedzić czy warto chodzić do Tej szkoły?czy dużo Wam dała?Jakoś nie mogę doszukać się opinii na temat tej szkoły?Jestem już w 30 tygodniu i na ,,gwałt,,potrzebuję dobrego lub zlego też zdania o tej szkole.
to nie ma różnicy ja też zaczynałam od oddychania. A co z tą opłatą to nie mam pojęcia może się coś zmieniło. Ja w każdym razie nic nie płaciłam i narazie nic mi nie moiwiła o płaceniu
to ze mnie chce zedrzec wiecej? ja tez jestem z gdanska - pytala sie mnie o to:) juz sama nie wiem co o tym myslec
ja ide w pon na 19 bedzie oddychanie cwiczenia....i tak sie wlasnie zastanawiam dlaczego nas na wyklad najpierw nie zapisala a pozniej na cwiczenia, czy to nie ma roznicy??