Szkola gotowania - sushi i inne

Polecamy! miły kontakt i fachowa, ciekawa usługa. Będziecie na pewno zadowoleni. Oferują szkołe u klienta w domu, nie ma klopotu z dopasowaniem terminu, wszystko swietnie przygotowane, miły kucharz-nauczyciel:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

ile kosztuje przeszkolenie? jestem zainteresowana pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

W jakiej cenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

a jest tak możliwość żeby do nich gdzieś jeździć? szukam takiego kursu w gdańsku i nic nie mogę znaleźć. Mało tego, dzwoniłem, tel nie odpowiada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

Sushiakademia zaprasza na

KURS SUSHI

24 października o godz 11:00
"Villa Palladium", ul. Czyżewskiego 20
w Gdańsku Oliwie

szczegóły i zapisy:
http://www.sushiakademia.pl/terminy.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

super- czekam na kolejny termin w gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

Kursy są nadal organizowane, bo sama skorzystałam, ale w domu klienta. Ceny na stronie http://saute.com.pl/?do=szkola. Fakt, czasem są trudności z dodzwonieniem się, dlatego umawiałam się e-mailowo biuro@saute.com.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

Prowadze w jarosławcu restoracje chciłbym wprowadzić u siebie sushi szukam dobrej fachowej szkoły gotowania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkola gotowania - sushi i inne

Dzień dobry.

Jeśli chce Pan wprowadzić w swoim lokalu sushi, to najlepszym rozwiązaniem będzie wyszkolenie swojego personelu przez specjalistę od sushi. Warto wybrać się do kilku barów sushi i porozmawiać z kucharzami (ile będzie kosztowało przeszkolenie personelu). W cenie powinno być zawarte konkretne menu, dokładne receptury, a także przynajmniej dwu dniowe szkolenie.
Trzeba też się zastanowić, czy sushi będzie serwowane codziennie, czy w wybrane dni tygodnia. Musi Pan pamiętać, że do przygotowywania sushi powinien być oddelegowany jeden pracownik.
Jeśli ma Pan jakieś pytania dotyczące kuchni proszę pisać. W miarę możliwości odpowiem.

grzegorz@saute.com.pl

http://www.saute.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0