Super szkółka (1) Wysoki poziom nauczania, świetne konie, plus za halę. Jana Polecamy PSJK! (1) Na urodziny od dziewczyny dostałem karnet na 4 lonże. Po ich odbyciu byłem... Piotrek super (1) przez długi czas nie mogłam znaleźć odpowiedniego dla mnie miejsca i trenera.... koniara
:) (1) Jeżeli chodzi o nauczanie i koniki jest naprawdę super, jeżdżę u p. Agi od... S. super!! (1) PSJK to najlepsza szkółka na świecie !Można sie wiele nauczyć.Jeżdże tu od 4... Ola Najlepsza szkółka! (1) Na hipodromie zdecydowanie najlepsza szkołka, konie zadbane, grzeczne. To... O. Polecam (1) Pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna i miła obsługa instruktorska,... Nansen ZDECYDOWANIE TAK!!! (1) Profesjonalna Szkoła Jazdy Konnej – tak jak brzmi nazwa, tak wygląda... Monia Tak, tak, tak! (1) To jest moja druga szkola jazdy konnej. Wcześniej byłam w Lipcach. Na... Equestrian Polecam ! (1) Nigdzie nie nauczycie się tak dobrze jeździć jak właśnie w PSJK. Przemiła... K. Szczerze polecam! (1) Zacząłem jeździć konno kilka miesięcy temu. Od razu trafiłem do PSJK i jestem... Jorge Cena (2) 50zł za godzine może odstraszć ale może nie każdego Oszczędny Supcio :) (1) Szkółka naprawdę świetna!! Pani Agnieszka świetnie uczy,konie świetne... Kara Dorota Bątkowska - opinia (2) Moj syn zuplenie przypadkiem trafil pod skrzydla p. Agnieszki i bardzo... Dorota Bątkowska Na 100% TAK (2) Byłam tam na jeździe i szczerze polecam tą stajnie:)Jestem zachwycona... Patrycja ;) (1) Najlepsza w trójmieście ;D OZet. polecam:) (1) Bardzo dobra szkółka, wysoki poziom nauczania, konie żywe i dobrze... Arabeska PSJK (2) Agnieszka Racka jest najlepszym instruktorem jakiego znam. Tłumaczy wszystko... Julka Better than rest.. (1) Miom zdaniem najlepsze miejsce do nauki jazdy konnej na całym hipodromie... Artur... Ocena (1) Palić, to pali mnóstwo ludzi więc pani R. z pewnością ma do tego prawo, a to... Em.