AMBIT

Szkoły językowe

Gdańsk, al. Pawła Adamowicza 16

Anna Chełmońska - opinia (1) Bardzo polecam, dziecko jest bardzo zadowolone, wraca do domu z uśmiechem na... Anna Chełmońska Aleksandra - opinia (1) Córka uczy sie w Ambicie od 2 lat, ja dopiero od roku, ale i tak super.... Aleksandra Mateusz - opinia (1) Polecam wszystkim tą szkołę, pełen profesjonalizm i wszystko na najwyższym... Mateusz
WG - opinia (1) Świetna obsługa w biurze, dostosowują się do potrzeb ucznia i mają daj... WG Sandra - opinia (1) Świetna organizacja zajęć i dobry kontakt z klientem, najlepsze zajęcia na... Sandra Bartosz - opinia (1) Polecam wszystko fajnie, najlepsza szkoła w jakiej byłem. Bartosz A.K - opinia (1) Bardzo dobra współpraca z lektorami i świetna atmosfera na zajęciach, polecam A.K J.D. - opinia (1) Małe grupy,dobry kontakt z klientem, moje dzieci chodzą chętnie na zajęcia,... J.D. Tata Leny - opinia (1) Córka zdała egzamin FCE po roku przygotowań, lektorzy wiedzą jak uczyć, żeby... Tata Leny Zosia - Studentka - opinia (1) Miła atmosfera oraz bardzo profesjonalna i przyjazna obsługa w biurze. Zosia - Studentka zadowolona (1) Dzięki przygotowaniu szkoły zdałam egzamin CAE i dostałam możliwości podjęcia... kursantka Świetni lektorzy- polecam! (1) Przez rok uczestniczyłam w kursie przygotowującym do matury rozszerzonej... Małgorzata Polecam (1) Serdecznie polecam uczenie się w szkole językowej Ambit - jakość nauczania... Katarzyna Polecam oddział w centrum ;) (1) Polecam szkołę - mają korzystne ceny (i co ważne, sensowny system opłat i... Rafał R. It is absolutely great place to learn foreign language (1) Witam! Uczęszczam do szkoły Ambit już od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona-... Kasia M.