Szkoła , której nie polecam !
W roku 2005 skończyłam tą szkołę.Były to lata horroru!Od klasy 1-3 miałam świetną panią wychowawczyni i wtedy szkołę bardzo lubiłam.Od kiedy poszłam do klas 4 - 6 było z roku na rok coraz to gorzej.Trafiałam na coraz gorszych nauczycieli.Chodzi o podejście do uczniów.Jestem uczennicą wzorową i jak dotąd każdą klasę kończyłam ze świadectwem z czernowym paskiem.Tak jak już wcześniej wspomianałam w klasach 4-6 było z roku na rok gorzej.Nauczyciele mieli swoich ulubieńców co dawali innym wyraźnie do zrozumienia.Informatyka z panią Dyrektor to był istny koszmar!Każdy uczeń bał się tych lekcji.Matematyka z panią G.to kolejny koszmar.Znów stres.Nie wspominając już o historii z panią K.samym wyglądem odstrasza uczniów.W szkole panuje nie zbyt miła atmosfera.Nauczyciele oskarżają uczniów o rzeczy których nie zrobili.Tego nie da się opisać!Dlatego apeluję do każdego rodzica który chce posałć swoje dziecko do tej szkoły:Proszę zastanówcie się nad tą decyzją dwa razy zanim zgłosicie swoje dziecko.Gorąco nie polecam!P.S Być może wygląda to tak jakbym się mściła na szkole ale ja piszę naprwadę szczerze!Jeszcze raz nie polecam !!!