Szkoła na Stokłosy a nowa szkola

Witam
Mam pytanie czy szkoła na Stokłosy zostanie zlikwidowana w związku z budową nowej szkoły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła na Stokłosy a nowa szkola

słyszalem ze tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam ... szkoła na Stokłosy zostaje....

No wlasn7e, kto wie jak to bedzie? Wszedzie pisza o sp 84 i 85 alecisza o 83!

Chyba nie ma jeszcze ostatecznej oficjalnej decyzji co ze szkołami w najblizszej okolicy (83 stokołosy, 84 otominska, 85 jasien) pan prezydent kiedys cos wspominal o przenoszeniu 84 do nowego budynku ale "w zwiazku z ustawa złobkowa" nagle tyle dzieci chce isc do szkoly, ze wymienione szkoly zostana tam gdzie są, ale bedzie inna rejonizacja i np. dzieci ktore mieszkaja najblizej ( WO lub Karczemkach czesci Kokoszek) beda w nowej szkole.

moze cos wiecej wyjasni sie w poniedzialek 30.09 na spotkaniu dot. zarzadzania szkola

Dziekuje za informacje. Byloby skandalem, gdyby szeroko promowana inwestycja w szkole na Kokoszkach nie byla przeznaczona dla dzieci z Kokoszek. Na Stoklosy nie ma warunkow, sali gimnastycznej. Tam mogloby byc przedszkole, ale nie szkola. Mam nadzieje, ze ktos pojdzie po rozum do glowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiadomo już co z dzieciakami z Kokoszek? będą mogły uczyć się w nowej szkole?

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Błoga Bysewska (4 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...