Serdecznie polecam (1) od czasu zmiany włąściciela wszystko zmieniło się na lepsze wygląd sal i... Jarek mikinia - opinia (1) Przyjemna obsługa, a co najważniejsze lekcje języka prowadzone na bardzo... mikinia Norweski (1) Polecam kurs norweskiego w szkole OLIVIA. Bardzo wysoki poziom nauczania,... Ewa
naprawdę polecam (1) Nauka na wysokim poziomie, w miłej atmosferze. Wszystko godne polecenia. Dużo... Agnieszka Autor - opinia (1) spoko szkola, dobrzy lektorzy i profesjonalna obsluga w biurze Autor Bardzo dobra szkoła. (4) Szybko i skutecznie nauczyłem się tam języka norweskiego. Elpino Polecamy! (1) Bardzo ciekawe i skuteczne zajęcia! W legovisku nauka to super zabawa, której... Mama Jasia Pełen profesjonalizm (1) jestem bardzo zadowolony z poziomu nauczania. atmosferajest bardzo przyjazna,... PB Aneta M. - opinia (1) Mój 6-letni syn korzystał z usług lektorki przez dwa lata. Chodził tam z... Aneta M. Rewelacja! (1) Uczęszczam na zajęcia od około roku i przez ten cały czas jestem zachwycony... Blazej Polecam (1) Nauka w małych grupach. Metoda pomaga w przezwyciężeniu strachu przed... Wioleta Marta - opinia (1) polecam zajęcia z Panem Łukaszem :) przez ostatni rok przygotowywał mnie do... Marta Zdecydowanie polecam :)) (1) Dwoje moich dzieci w wieku 5 i 13 lat w ubiegłym roku zaczęło uczęszczać na... Sylwia Ocena nauczania (1) Szkoła cechuje się profesjonalną kadrą nauczania j. hiszpańskiego.... Ania Szkółka rewelacja! Gorąco polecam! (1) Wysoki poziom, choć dopasowany do umiejętności ucznia, miła atmosfera,... uczeń Polecam! (1) Bardzo dobra atmosfera, sympatyczni nauczyciele kochający ten język, do tego... Edyta Dobra szkola (1) Od wrzesnia 2009 r. uczęszczam na zajęcia raz w tygodniu na zajecia... aj Norweski (1) Wykupiłam w szkole indywidualne zajęcia z norweskiego pod kątem medycznym i... Joanna polecam goraco (1) Moja córa spedzila tydzien pełen radości i odkryć w czasie półkoloni. Bardzo... Izabela Polecam szczególnie kursy certyfikatowe (1) Zdałam i jestem szczęśliwa!!!!!!!!! dziękuję i POLECAM!!!!!!!!!! Kinga