Polecam! (1) Centrum Primo to gwarancja satysfakcji i zadowolenia z nauki języka. Wysoka... Patryk szóstka z plusem za ofertę wakacyjną (1) NAPRAWDĘ polecam zajęcia latem, rewelacja, nie można dziecka wyciągnąć po... Ania Mega polecam !!! (1) bardzo polecam kurs w tej szkole, szczegolnie rosyjski, super lektor, dogodne... kasia
Super Szkoła :) (1) Gorąco polecam, fajny klimat, super Nauczycielka, znaczące, widoczne efekty.... magda Średnio (1) Szkoła nie powala. Powtarzające się tematy. Lektorzy okej, ale materiały... Lulu Serdecznie polecam! (1) Świetna inwestycja pieniędzy. Zajęcia są bardzo ciekawe i urozmaicone,... Kasia polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z uczestnictwa w kursie. Podniosłam swoje... Maja Swietna szkoła:) (1) Pełna obaw w związku z opiniami jakie mają usługi wystawiane na portalach... Mat Monika Polecam (1) Na lekcjach z Kylie panuje przyjazna atmosfera, a już po paru zajęciach można... Eliza mati - opinia (1) Kontakt z Kylie znalazłem przez internet i z ręką na sercu mogę powiedzieć,... mati Polecam : ) (1) Forma prowadzenia zajęć przez Kylie zdecydowanie mi odpowiada. Dla mnie jest... Milan I really recommend !!! (1) I really recommend chinese lessons with Kylie. This language is really hard... Mary POLECAM (1) Oceana ogólna 6 - POLECAM, ukończyłam kurs "legal english" - i zapewne to nie... Legal-istka Solidna szkoła (1) Jestem bardzo zadowolony z usług szkoły.Już po roku nauczania dostałem się do... Rafał Najlepsza szkola językowa w Trojmiescie! (1) Uczęszczalam do rożnych szkół językowych i mogę śmiało powiedzieć, ze Zalucka... Ania Polecam z całego serca :D (1) Profesjonalne podejście do ucznia, a także indywidualnie dostosowany program... Jakub Polecam!!! (1) Gdyby nie ta metoda nie wiedziałabym ze potrafię rozmawiać po angielsku. Mam... Iwka WARTE POLECENIA (1) Profesjonalny lektor, który potrafi dopasować się do moich potrzeb - dzięki... Joanna tez polecam! (1) chodzilam do wielu szkol językowych, częstokroć nowocześniejszych i lepiej... Basia Tylko jedna taka szkoła w Trójmieście! (1) Właśnie zaczęłam naukę w Matsuri i jestem pod wrażeniem zaangażowaniem... Aneta