Grzegorz - opinia (2) Raczej nazwałbym to samokształceniem kierowanym. Trzeba wiedzieć czego sie... Grzegorz super i polecam !!! (1) juz kolejny raz korzystamy z usług Play English i nadal jest poziom... VIP LAGUNA bardzo fajna szkola (1) polecam, lektor bardzo fajne wyklada, super obsługa, trochę gorzej z ludźmi... ja
Jestem absolutnie na tak !!!!!!!!!!! (1) Szkoła dla wszystkich, dla małych i dużych, dla tych co się boją , że sobie... Klaudia młoda,ale dobra (1) Szkołę odkryłem przypadkowo, nie mają takich dużych możliwości z reklamą... Sebastian Dno w kółko odwołują zajęcia. (1) W zeszłym roku moja dziewczyna uczęszczała do tej pseudoszkoły w Gdyni.. W... kkk Polecam (1) W reszcie znalazłam szkołę dla siebie! Kurs BLS-doskonała metoda, zero... zadowolona Profciency (1) Do szkoły Proficiency trafiłam z polecenia koleżanki. Szkoła świetna! Ja... Ania Ś. spoko szkoła (1) ucze sie od roku jakiegos, no i w porownaniu z tym, jak "uczy" nas babka od... Kancelarya Nie polecam.Tylko kasa dla nich sie liczy! (1) W tamtym roku chcialam dolaczyc razem z mezem na wloski.Mimo iz pracowali 2... Esmeralda polecam szkołę w Gdańsku Wrzeszczu (2) po pierwszym semestrze ze względów osobistych musiałam zrezygnować z nauki,... Aga Jak skutecznie zniechęcić klienta (1) O kursie dowiedziałem się z konkursu. Odpowiedziałem na pytanie i po paru... Marcin szybko, dobrze, sprawnie! (2) ja nie miałam takich problemów jak wymienia Pani powyżej, poszłam nauczyłam... Monia Polecam! (1) Bardzo polecam panią Kasię. Chodzę na "konwersacje przy kawie" +... Masha Miła atmosfera (2) Miła atmosfera i w porządku lektor i przede wszystkim czuję, że coś wynoszę z... ugly Szkolenie dla firm i instytucji (1) Witam aktualnie podpisałem umowe z Globe jestem zadowolony z zajęc... anonim Najlepsza szkoła języków obcych w Sopocie (1) Mili nauczyciele, kompetentni i wymagający, ale w ten nienachalny sposób.... Splash brak zainteresowania klientem (1) chciałam się umówić na rozmowę z lektorem, nie skontaktowano się ze mną... Katarzyna POLECAM!!! Szkoła z klasa (2) Super szkoła, lektorzy,klimat, obsługa. W koncu znalazłam szkołe,w której... Me wszytsko ok (1) chodziłem na kurs intensywny w sierpniu. dla mnie bomba. mała grupa, fajny... Tom