POLECAM (1) Lektorzy super ( uczę się dwóch języków ). Ceny przystępne a najważniejsze... Joanna Wilk nic nadzwyczajnego (1) za dużo osób w grupie i zbyt duża różnica wiekowa wśród uczestników. Licealna... butler Dziękuję bardzo! (2) Matura ustna rozszerzona na 95%! Dziękuję bardzo! Jeszcze tylko czekamy na... Justyna
swietna (1) Do Stanleys school chodze na język hiszpański, zajęcia mam z native... Aga Szkoła godna uwagi (1) Kurs, w którym biorę udział jest konwersacyjny. Lektorka przygotowuje ciekawe... gutaf NIE POLECAM (1) Czy mówimy o tej samej szkole? Lektor - tylko jeden, materialy - kserówki,... inna babka Franek z rodzicami - opinia (1) Od pierwszego dnia synek uwielbia swoje przedszkole. Trudno mu się dziwić.... Franek z rodzicami Franio i Antoś z rodzicami - opinia (1) Na naukę nigdy nie jest za późno, a angielski dla dzieci metodą Helen Doron... Franio i Antoś z rodzicami Super (1) Szkoła, nauczyciel, obsługa - profesjonaliści!! Widzę duże efekty nauki,... Magda Rewelacja !!! (1) Wreszcie, trafiłem na szkołę w której kolejne 1,5 h spotkania mija mi... Darek ODRADZAM!! ... (1) Lekcje odbywały się na zasadzie: byle do końca, bez żadnych celów czy... były kursant kiepska szkoła (1) nie jestem zadowolona z usług tej szkoły.Po pierwsze nie podoba mi się idea... spinka godne polecenia (1) polecam przedszkole, bardzo dobra kadra, wysoki poziom nauczania, otwarci na... agnieszka Super szkoła (1) Razem z synem chodzimy na zajęcia z języka angielskiego on do grupy... andrzej NIESTETY ZMIANY (2) Niestety zmiana własciciela spowodowała,ze najlepsi lektorzy pożegnali się z... kursant Odpowiedź Res Primae (1) Pani Żyrafo, takie problemy trzeba rozwiązywać od razu, a nie po 6 latach.... Res Primae Ciekawe miejsce, wysoki poziom (2) Zapisałem się na kurs hiszpańskiego do Linguiki kilka miesięcy temu i już... Paweł polecam!!!! (1) dobra i fachowa nauka, lektorzy mili i przygotowani, nie ma problemu z... jarek fajna szkoła (1) pełen profesjonalizm ,szczerze polecam ,świetna kadra , ceny przystepne... michał Polecam (1) Szkoła naprawdę świetna i poziom nauczania też na bardzo dobrym poziomie. Pew