Polecam kazdemu! (1) Jestem MEGA zadowolona z Gdańskiego PROFI! :) gdyby nie oni już dawno bym... Miśka_19 Liczy się ilośc a nie Twoja wiedza i postępy w nauce! (1) Miła Pani lektor, jednak poziom nauki mnie rozczarował. Dużo zajęc... rozczarowana kursantka nauka (1) hm byłam tam uczniem :) uprzedzałam że nigdy nie uczyczyłam się angielskiego... hmmm
Wzorowo przy niesłychanych cenach (2) Mając już spore doświadczenie w korzystaniu z wielu różnych szkół na terenie... Piotrek m - opinia (2) - panie sekretarki przez telefon wprowadzają w błąd jeśli chodzi o cenę -... m sylwia - opinia (1) bardzo fajna szkoła! godni polecenia lektorzy, miła atmosfera - naprawdę super! sylwia Dobra szkoła (1) Chodziłem do kilku szkół językowych, ale szybko nużyło mnie sztampowe... Marek Kobierski polecam (1) ceny przystepne ,mam zajecia z anglikiem, który pomimo bariery językowej... tequilla Wysoki poziom nauczania.... (1) Może sama metoda CALLANA nie do końca mi odpowiada ale zajęcia prowadzone są... ona Tylko tu!!! (1) Nie wiem jak w innych szkołach ale wiem jedno, niebo waliło mi się na głowę i... Łukasz Włoski-jakie szkoły językowe polecacie? (2) Planuje rozpocząc nauke włoskiego jednak nie orientuje się która ze szkół... dzoanna ;) Zdecydowanie POLECAM (1) Super szkoła - zajęcia o odpowiedniej porze, poziom rewelacyjny - czuję, że... Marzena :) (1) Czyste i przestronne sale, mili lektorzy i przestępne ceny to w tej szkole... Romek takiej szkoły szukałam :) (1) Szkoła EMPIK to już moja 4 szkoła językowa więc mam spore porównanie do... zuza petardaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Az trudno mi uwierzyć w to co piszę osoba poniżej, ja jestem bardzo... Marcin Super Nauczyciele (1) Witam wszystkich. Z wieloma nauczycielami miałam gorsze dni, ale w English'u... Hania Nadolna Bardzo ok! (1) Polecam kursy niemieckiego - lektorka Klasse!! :) Rafał profesionalizm 100%!!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic szkole jezykow obcych Empik w Gd-Wrzeszczu... Wojciech Karbowski Bardzo fajna szkoła (1) Brałam udział w kursie wakacyjnym angielskiego w Linguice i muszę przyznać,... Asia M - opinia (1) ogólnie jestem zadowolona z nauki w tej szkole :) zdane FCE, dobre... M