Piotr - opinia (1) Grono pedagogiczne i dyrekcja OK. Piotr Zdecydowanie polecam (2) Bardzo pozytywne miejsce, które dba zarówno o wychowanie jak i... Mama uczniów Mała, świetna wspólnota - w każdym wymiarze (2) Chciałabym zarekomendować naszą szkołę wszystkim rodzicom, którzy szukają... mama ośmiolatki
MY - opinia (1) Szkoła... super !!!, mój syn K. chodził do tej szkoły , zawiera cała esencję... MY Rodzic - opinia (1) Dramat. Typowy polski moloch. Dyrekcja problemy zamiata pod dywan. Bardzo... Rodzic Piotr Manasterski - opinia (1) Kameralna, bezpieczna szkoła z bardzo dobrą kadrą nauczycielską i doskonałym... Piotr Manasterski Marta - opinia (1) Jedna z najlepszych szkół w Gdańsku. Sympatyczne grono pedagogiczne, ciekawe... Marta SP 20 Gdynia (2) Szkoła jest rewelacyjna, tylko program nauczania do bani. Jest przeładowany... Tata ucznia Boża Krówka - opinia (1) Podpisuję się pod opinią mojego poprzednika, piękne ale puste deklaracje, nie... Boża Krówka Anonim - opinia (1) Super szkoła. Wysoki poziom nauczania, nauczyciela z pasji Anonim Agnieszka - opinia (1) Szkoła przyjazna dzieciom i rodzicom. Na straży jest Pani Terenia, więc... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Nie polecam. Same rozczarowana, kadrą, poziomem nauczania, bezpieczeństwem. Agnieszka Skm - opinia (1) Warto wybrać tę szkołę dla swojego skarbu Skm Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoly i czuję,ze moje dziecko jest dobrze... Anna Rodzice - opinia (1) W szkole bardzo dużo się dzieje! Oczywiście ważne są lekcje i nauka, ale... Rodzice Justyna - opinia (1) To nie jest zwykła szkoła, to jak drugi dom. Pracują tam cudowni ludzie,... Justyna Nie polecam. Dyrekcja do wymiany. (1) Nie polecam za całokształt. Piękne słowa i pozorowane działania najlepiej... artusek@op.pl Niezwykła osoba (2) P. Marta Pszenna nauczycielka SP nr 61 Gdańsk-Przeróbka to niezwykła osoba.... Ola Siuda nie polecam (1) Nie polecam szkoły,bezpieczeństwo daje dużo do życzenia. Poziom nauczania tez... mama uczennicy SP 79 - niestety zmiana na gorsze:( (5) Z przykrością muszę stwierdzić, że szkoła zmienia się na gorsze, pan dyrektor... rodzic