żle (1) Bardzo żle. Mogli by zadbac o budynek maciek Ok (1) Szkoła nie jest zła przynajmniej mi nie przeszkadza . ! ..Już od trzech lat... Barbie super (1) Szkoła super, poziom nauczania bardzo wysoki-porównując wiedzę moich... DOROTA
Typowa polska szkoła...Pańcie są tam ponad wszystkim (1) jako rodzic miałem już w szkole kilka spotkań z nauczycielami i dyrekcją.... rty Klasa na 6+ (1) polecam. Klasa o profilu ekologicznym jest rewelacyjna. polecam wszystkim,... Olek Szkoła (1) Polecam tą szkołę.Jest zadbanai czysta(szczegolnie od kiedy zmienił sie... aszantia Tak sobie (1) Szkoła bardzo słabo wyposażona. Słabo też tam uczą szczególnie języka... absolwentka supcio:) (1) chodzilam tam przez 6 lat a teraz wybieram sie tam do gimnazjum uwazam ze... paula Suuper szkoła! (1) 6 lat które spędziłam w tej szkole to najlepsze lata mojego życia. Wszyscy... Ola ; ) Uczeń (1) Chodze sama do tej szkoły i jestm bardzo z niej zadowolona . Bardzo polecam... Julia Samulska Świetna ! (1) Szkoła jest super!Nie ma w niej narkotyków,alkocholu,przemocy itp. W szkole... uczennica krzysiek - opinia (1) szkoła bardzo fajnie wyposażona krzysiek nie jest tak źle (1) Uważam, że opinie poniższe są krzywdzące. Moje dzieci uczą sie w tej szkole,... matka SP. 14 (1) Ogólnie szkoła nie jest zła. Niektórzy nauczyciele, choć wymagający, jednak... Johnno. Szkoła (1) super szkoła, polecam wszystkim *********** polecam (1) Polecam chociaż nie ma ideałów. 90% nauczycieli jest super, ale jest jeszcze... A ŻAL.PL (1) Szkoła jest beznadziejna, nauczyciele nie dbają o bezpieczeństwo uczniów np.... Absolwentka Gorąco polecam (1) Nasza córka właśnie kończy 1 rok w pierwszej klasie i śmiało jako rodzice... rodzice zadowolonej pierwszoklas patola. (1) choc budynek bardzo czysty, to w szkole jest przepelnienie, co za tym idzie... olka sp 4 jest the best (1) uczę się w tej szkole już od 5 lat i jestem z tej nauki bardzo zadowolona.... Weronika J.