Klasy V W 2008 Roku (1) Klasa Vb - Moja Klasa Jest Super ma największą średnią w szkole . klasa Va -... Dagmara Normalna,dobra szkoła (1) Normalna,dobra szkoła Jola hejka (1) hejka ja jestem uczennicą tej szkoły 6 b je za rok do gimnazjum angelika:)
Nasza czternastka (1) ja chodziłam do tej zkoły tylko 3 lata. jendak duzo moge o niej powiedziec.... Okl Świetna szkoła! (1) Nieco zapomniane hasło "Szkoła - drugi dom" jest tutaj jak najbardziej... zadowolony Polecam (1) Jestem matką uczennicy, która dopiero rozpoczęła naukę w tej Szkole. Jestem... ela Kochana szkółka. (1) Jestem absolwentem tej szkoły podstawowej. Spędziłam tam dużo wspaniałych... Nika Z. jan - opinia (1) Szkoła jest ok, dyrekcja super ale wychowawczyni pani S. kompletnie nie... jan morka - opinia (1) Nie ma kół zainteresowań dla dzieci klas młodszych... morka raczej OK (1) Mój syn zaczął uczęszczać do tej szkoły pół roku temu (dołączył do 5 klasy).... mama beznadzieja (1) bezpieczeństwa w tej szkole nie ma wogóle ,nauczyciele nie robią nic dla... ZAWIEDZINY RODZIC Zadowolona. (1) Ja chodze do tej szkoły i jestem z niej dumna i bardzo mi sie w niej podoba... Zadowolona. 19 :P - opinia (1) skonczylam sp9 i uwazam ze okreslenie "jedna z najlepszych" to za dużo.... 19 :P :D (1) Jestem absolwentka Kaziuków i jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania,... kaya Tak! (1) Wspaniała kameralna szkola, zawsze bede ja wspominac. Jedynie wyposazenie... Ag mam 8 lat (1) mam 8 lat izabella Jestem zachwycona !!! (1) Moje dzieci wyszły na ludzi, kończąc te gimnazjum. Wprawdzie ostatniemu... Uszczęśliwiona Matka obserwator - opinia (1) Zanim wydamy opinie na jakikolwiek temat, wcześniej lepiej trochę... obserwator Wacław Leyk (1) Ja w sprawie pracy wacław Leyk .... (1) Jestem uczniem klasy IV c chodze do tej szkoly 4 lata,a jeszcze bede chodzic... Michalek