: ) (1) Jako uczeń tej szkoły zachęcam do zapisywania do niej swoje dzieci. Warto : )... Uczeń. Szkoła fajna tylko 5-klasiści (1) Szkoła jest bardzo doooobra. A co do uwag 5-klasistów nikt sie nie czepia i... Bardzo zadowolony uczeń tata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ,moje dziecko chętnie chodzi do szkoły i pięknie się... tata
mama - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, szczególnie z atmosfery panującej w tej szkole:)w... mama super (1) Moje dzieci chodza do tej szkoły ,wszystko jest w rewelacyjnym stanie,nowa... Aska Wencior (1) Dobra szkoła Wenta to nie fer (1) chodze do tej szkoły i wszyscy mnie wyzywają mówie o tym mojej wychowawczyni... ~Ola lukasz - opinia (1) szkola rządzi lukasz SZKOŁA (1) festyn czy ktoś wie czy 18 czerwca ma byc jakis festyn? podobno miala to byc... UCZEŃ OK (1) Szkoła bardzo dobra, sam do niej chodzę! $t4$ tak (1) sp4 jest bardzo dobra szkola MatioO_ Moja Szkoła (1) Polecam tą szkołe jest to jedna z najlepszych. Krzysztof Mejer Szkoła na gnilnej (1) Szkoła na gnijnej jest bardzo bezpieczna. Nie można sie tam spotkać z... uczeń z gnilnej Rodzic jednej z b.uczennic - opinia (1) moim zdaniem nie jest to dobra szkoła na przerwach nauczyciele nie reagują na... Rodzic jednej z b.uczennic Pozytywnie. (1) Jestem w 6 klasie. Za 2,5 miesiaca kończę tę podstawówkę. Mam z nią wiele... Emila x3 :) (1) Bardzo miło wspominam tę szkołe... i z dużym sentymentem patrze na jej... kam Dobra szkoła (1) Moje dziecko tam chodzi- mam jak najlepszą opinię o tej szkole- nauczyciele... Bucket z dala od centrum... (1) Klasy I - III wspominam miło, ze względu na charakter nauczania, bardzo... Al@ hmmm... (1) chodziłam do tej szkoły dwa lata i sądzę, że atmosfera ogólna jest mniej... Al@ Bartek Rymsza - opinia (1) Dobra szkoła. Bartek Rymsza